S1
Krewetki
W emulsji winno-maślanej
54.00
S2
Szparagi
Jajko poche, bekon
50.00
S3
Chłodnik litewski
Chłodnik litewski
36.00
S4
Halibut biały
Mus z groszku i szparagów, czarna soczewica
135.00
S5
Dorsz
Mus z groszku i szparagów, czarna soczewica
110.00
S6
Stek z tuńczyka
Komosa ryżowa, mus z pietruszki, warzywa, pigwowiec
135.00
S7
Jesiotr konfitowany
Mus z groszku i szparagów, czarna soczewica
110.00
S8
Rostbef
Ziemniaki francuskie, szpinak, sos pieprzowy lub serowe fondue
110.00
S9
Filet mignon
Puree truflowe, szpinak, sos pieprzowy lub serowe fondue
150.00
S10
Antrykot
Ziemniaki francuski, szpinak, sos pieprzowy lub serowe fondue
160.00
1
Tatar z polędwicy wołowej
Pralina z trufli, ogórek małosolny, majonez z palonego siana
66.00
2
Tuńczyk
Krab, mango, ananas, guacamole, majonez yuzu, marakuja
64.00
3
Assiette z pomidorów
Kozia feta, bazylia
46.00
4
Ceviche z halibuta
Ośmiornica, mus z batata, sorbet z limonki
66.00
5
Marynowana foie gras
Jabłko, burak, chałka
94.00
6
Asparagus, nori, prosciutto, nut sauce
Nori, prosciutto, sos orzechowy
52.00
7
Sałata z marynowanym rostbefem
Pieczone pomidory, truskawki, karmelizowane orzechy
48.00
8
Małże Św. Jakuba
Topinambur, dziki brokuł, koper włoski, pomarańcze
89.00
9
Kawior ANTONIUS 5* (30g)
Kwaśna śmietana, bliny gryczane
450.00
13
Biodrówka jagnięca
Selerowe puree z palonym porem, fasolka szparagowa, sos rozmarynowy
98.00
14
Karkówka złotnicka
Pierogi z kapustą, prażone jabłka, palony por, topinambur
78.00
15
Policzek wołowy
Rejbak, warzywa korzeniowe, miód gryczany, demi glace z Porto
86.00
16
Ośmiornica
Gofr truflowy, mus z cebuli, pieczona papryka, sos pomarańczowy
118.00
17
Polędwica Wellington
Prosciutto, sos holenderski, kompozycja sałat z winegretem
172.00
18
Stek z młodej kapusty
Puree z ziemniaków, pieczony pomidor, sos porowy
48.00
19
Udko kaczki
Kluski leniwe, mus z batata, chorizo, sos z czerwonej porzeczki
86.00
20
Risotto
Bób, seler naciowy, szpinak, ser Bursztyn
58.00