Yandex
22 651 90 03
www.roomservice.pl
Chinese

Cesarski Pałac

Sets

Z1 KOMPOZYCJA A na 2 osoby COMPOSITION A for 2 people Spring rolls Pao cai (pickled cabbage) Won Ton Soup Gong Bao chicken with nuts Sizzling beef in oyster sauce Jasmine rice Rice balls in sesame 150.00 Z2 KOMPOZYCJA B na 2 osoby Composition B for 2 persons Spring rolls Soybean bamboo with celery Pao cai (pickled cabbage) Braised beef in 5 flavors Colorful duck fillet Spicy and sour soup Sechuan crispy duck Birds nest of shrimp Seasonal vegetables in garlic sauce Jasmine rice Banana in pastry 199.00 Z3 KOMPOZYCJA na 4 osoby COMPOSITION for 4 people Spring rolls Jiamo with sesame seeds Soybean bamboo with celery Pao cai (pickled cabbage) Braised beef in 5 flavors Colorful duck fillet Spicy - sour soup Pork Meatballs for the Empress Birds nest of shrimp Steamed halibut with ginger Seasonal vegetables in garlic sauce Jasmine rice Sesame rice balls 399.00 Z4 KOMPOZYCJA na 6 osób COMPOSITION for 6 people Spring rolls Jiamo with sesame seeds Braised beef in 5 flavors Marinated seaweed with garlic Soybean bamboo with cucumber Colorful duck fillet Won Ton Soup Sechuan crispy duck Steamed halibut with ginger Birds nest of shrimp Gong Bao chicken with nuts Sizzling beef in oyster sauce Seasonal vegetables in garlic sauce Jasmine rice Sesame rice balls 599.00 Z5 KOMPOZYCJA na 8 osób COMPOSITION for 8 people Spring rolls Jiamo with sesame seeds Soybean bamboo with celery Marinated seaweed with garlic Crispy pork ears with ginger Marinated beef with chinese cabbage Colorful fillet of duck Pork balls in broth with Aweto flowers Beijing duck Birds nest of shrimp Ribs with a hint of tea Steamed halibut with ginger Sechuan Rozbef Seasonal vegetables in garlic sauce Jasmine rice Apples on a thread in caramel 799.00 Z6 KOMPOZYCJA na 10 osób COMPOSITION for 10 people Spring rolls Jiamo with sesame seeds Braised beef in 5 flavors Peanuts in sauce of rice vinegar Soybean bamboo with celery Pao cai (pickled cabbage) Knuckle of pork with garlic Marinated beef with chinese cabbage Pork balls in broth with Aweto flowers Beijing duck Birds nest of shrimp Pork loin in pastry with orange sauce Gong Bao chicken with nuts Steamed halibut with ginger Sizzling beef in oyster sauce Roasted chicken wings prepared in the Hong Kong style Seasonal vegetables in garlic sauce Jasmine rice Apples on a thread in caramel 999.00

Cold Appetizers

L001 Meduza z octem chińskim Jellyfish with chinese vinegar 38.00 L002 Kurczak na ostro Steamed chicken with chili sauce 22.00 L003 Plastry wołowiny z sosem sojowym Spiced and sliced beef with soy sauce 25.00 L004 Szpon z kurczaka bez kości Chicken claws without bones 28.00 L005 Kolorowy filet z kaczki Colorfull duck filet 20.00 L006 Makaron Liangpi Liangpi noodles 18.00 L007 Wodorosty w sosie ostro-kwaśnym Spicy-sour seaweed strips 18.00 L008 Tofu z konserwowanymi jajami Tofu with preserved eggs 28.00 L009 Golonka z sosem sojowym Pork knuckle with soy sauce 22.00 L010 Uszy wieprzowe z sosem sojowym Crispy pork ears with soy sauce 22.00 L011 Orzeźwiający makaron z konjac Refreshing konjac noodles 22.00 L012 Wołowina Zhangfei Zhangfei beef 35.00 L013 Flaki wieprzowe na ostro Pork tripe with spicy sauce 29.00 L014 Słodko-kwaśne żeberka Stewed spared ribs in sweet and sour sauce 24.00 L015 Tofu w sosie sojowym Spiced tofu with soy sauce 20.00 L017 Sałatka z grzybów Mun Cucumber with seafood sauce 18.00 L018 Seler naciowy z bambusem sojowym Celery with soya bamboo 18.00 L019 Paski kalarepy w sosie czosnkowym Fresh kohlrabi threads in garlic sauce 18.00 L020 Orzechy ziemne w sosie z octem ryżowym Peanuts in chinese vinegar 18.00 L021 Smażone orzeszki ziemne Deep - fried peanuts 18.00 L022 Marynowana kapusta Pao Cai Peking style pickled cabbage 18.00

Hot Appetizers

X001 Baozi ze słodkim nadzieniem z fasoli (4 szt) Piglet shaped Baozi with sweet bean paste inside (4pcs) 22.00 X002 Guotie (6 szt) Guotie (Pan-fried dumplings with pork) (6pcs) 18.00 X003 Naleśniki wiosenne z mięsem (2 szt) Spring rolls with meat (2pcs) 12.00 X004 Naleśniki wiosenne z warzywami (2 szt) Spring rolls with vegetables (2pcs) 12.00 X005 Makaron Shanxi Shanxi noodle 22.00 X006 Makaron z warzywami Noodle soup with vegetables 22.00 X007 Placki szarpane ręcznie Hand-made scallion pancakes 12.00 X008 Jiamo z sezamem (4 szt) Jiamo with sesame (4pcs) 20.00 X009 Jiamo, Chiński hamburger (1 szt) Jiamo, Chinese hamburger (1pcs) 12.00 X010 Dim Sum krewetkowe (4 szt) Steamed dumplings stuffed with prawn (4pcs) 22.00 X011 Dim Sum z soczystą wieprzowiną (4 szt) Steamed Baozi stuffed with pork (4pcs) 20.00 X012 Dim Sum z patelni (4 szt) Pan-fried Baozi stuffed with pork (4pcs) 24.00 X014 Pierożki na parze z kapustą i tofu (4 szt) Stuffed with tofu and cabbage (4pcs) 24.00 X015 Pierożki na parze z wieprzowiną i kolendrą (4 szt) Stuffed with pork and coriander (4pcs) 24.00 X016 Pierożki na parze z rybą i wieprzowiną (4 szt) Stuffed with minced fish and pork (4pcs) 24.00 X017 Pierożki na parze z wołowiną i marchewką (4 szt) Stuffed with beef and carrot (4pcs) 24.00 X018 Pierożki na parze z kurczakiem i grzybami shitake (4 szt) Stuffed with chicken and black mushrooms (4pcs) 24.00 X019 Pierożki na parze z indykiem, grzybami Mun i czerwoną papryką (4 szt) Stuffed with turkey, Mun mushrooms and red pepper (4pcs) 24.00

Soup

T001 Zupa z korzeniem lotosu i żeberkami (6 osób) Lotus root and pork ribs soup (6 people) (order in advance) 68.00 T002 Zupa z pulpetami wieprzowymi i warzywami (6 osób) Pork balls soup with vegetables (6 people) 58.00 T0021 Zupa z pulpetami wieprzowymi i warzywami (1 osoba) Pork balls soup with vegetables (1 people) 16.00 T003 Zupa ostro-kwaśna Spicy-sour soup 12.00 T004 Zupa Won Ton Won Ton Soup 18.00 T005 Zupa z tofu i warzywami (6 osób) Vegetable and tofu soup (6 people) 50.00 T0051 Zupa z tofu i warzywami (1 osoba) Vegetable and tofu soup (1 people) 12.00 T006 Zupa z ogórkiem morskim Sea cucumber soup 25.00

Seafood

H003 Krewetki tygrysie z czosnkiem (8 szt) Steamed prawns with garlic (8pcs) 88.00 H0041 Przegrzebki na parze z chili (1 szt) Scallop in shell (steamed with hot chili) (1pcs) 25.00 H0042 Przegrzebki na parze z czosnkiem (1 szt) Scallop in shell (steamed with garlic) (1pcs) 25.00 H005 Krewetki Gongbao Gongbao style shrimps 58.00 H006 Krewetki tygrysie z solą i pieprzem (10 szt) Deep-fried prawns with salt and pepper (10pcs) 58.00 H007 Smażone kalmary z chili w woku Braised sliced squid with chili in hot pot 45.00 H008 Ptasie gniazda z krewetek (6 szt) Shrimp birds nest (6pcs) 55.00 H009 Krewetki na parze w sosie czosnkowym (6 szt) Steamed prawns with rice noodles in garlic sauce (6pcs) 58.00 H010 Krewetki z orzechami nerkowca Sauteed shrimps with cashew nuts 55.00 H011 Krewetki z warzywami Sauteed shrimps with mixed vegetables 52.00 H012 Kalmary z selerem naciowym Sauteed squid with celery 46.00 H013 Smażone kalmary z chilli Griddle cooked squid with chilli 58.00 H014 Kalmary na gorącej patelni Sliced squid served on a sizzling iron plate 58.00

Beef Dishes

N001 Skwiercząca wołowina po kantońsku Sliced beef served on a sizzling iron plate 58.00 N002 Smażone żeberka wołowe na liściu lotosu Pan-fried beef ribs served in lotus leaf 88.00 N003 Wołowina smażona z czerwonym winem Sauteed beef fillet with red wine 58.00 N004 Gulasz wołowy z omasum po syczuańsku Sliced beef tripe in hot chili sauce 48.00 N005 Wołowina w sosie ostrygowym Sauteed beef fillet in oyster sauce 50.00 N006 Duszona wołowina z pomidorami Stewed beef with tomatoes 58.00 N007 Wołowina z ostrym pieprzem Sauteed beef fillet with hot pepper 55.00 N008 Kotleciki cielęce z kminkiem (6 szt) Veal chops with cumin (6pcs) 78.00 N009 Gulasz wołowy po syczuańsku Syczuan style sliced beef fillet 52.00

Lamb Dishes

Y001 Jagnięcina z porem Sauteed sliced lamb with scallion 52.00 Y002 Jagnięcina z kminkiem Fried lamb with cumin 55.00 Y003 Żeberka jagnięce pieczone Roast lamb ribs with spicy salt 88.00 Y004 Jagnięcina duszona na czerwono Braised lamb in red hot chili soup 78.00

Fish Dishes

F001 Okoń morski na parze Sea Bass(Steamed,Dry-braised with soy sauce,Braised with soy bean paste, Stewed with pickled cabbage and chili,Steamed with egg) 118.00 F002 Duszony żołty krakacz Braised yellow croaker with soy sauce 88.00 F003 Gulasz rybny po syczuańsku Sechuan fish stew 58.00 F004 Halibut na parze z imbirem w sosie sojowym Steamed halibut with ginger and soy sauce 38.00 F005 Flądra na parze z imbirem w sosie sojowym (500g) Steamed turbot with ginger and soy sauce(Please order one day in advance) 88.00 F006 Grillowany karp z chili Grilled carp with chili 65.00

Duck Dishes

D001 Paseczki ogórka, chińska cebulka, sos sojowo-śliwkowy Cucumber stripes,chinese scallion,sweet bean sauce 10.00 D002 Placki do kaczki (6 szt) Pancakes for Beijing style roast duck (6pcs) 10.00 D003 Kaczka po pekińsku (pół) Beijing style roast duck (half) 75.00 D004 Kaczka po pekińsku (cała) Beijing style roast duck 138.00 D005 Kaczka po seczuańsku Sichuan style duck 46.00 D006 Kaczka Tataya Tataya duck 46.00 D007 Kaczka ze skwierczącej patelni Sliced duck served on a sizzling iron plate 45.00

Pork Dishes

Z001 Pagoda z boczku wieprzowego Pagoda from shaped pork bacon 48.00 Z002 Żeberka przysmażane na czerwono Braised pork spare ribs in soy sauce 42.00 Z003 Żeberka z nutą herbaty Deep-fried spare pork ribs with tea flavor 42.00 Z004 Smażone nerki wieprzowe Sauteed pig kidney 36.00 Z005 Pikantne paski wieprzowe z bambusem Pork strips in spicy sauce with bamboo 42.00 Z006 Golonka poetycka Dongpo pig knuckle 45.00 Z007 Żeberka pieczone Roast pork ribs 78.00 Z008 Boczek po syczuańsku Sauteed sliced pork belly with scallion and chili 36.00 Z009 Gulasz z nerkami wieprzowymi po syczuańsku Sliced pig kidney in hot chili sauce 45.00 Z010 Boczek wieprzowy z chili i sosem z czarnej soi Sauteed sliced pork belly with chili and black bean sauce 36.00 Z011 Gulasz z owocami morza, krwistym tofu i flakami wołowymi Braised seafood mix with blood tofu and beef tripe in hot chili soup 88.00 Z012 Pikantne kopyta wieprzowe Crispy pig feet wih chili sauce 35.00 Z013 Flaki wieprzowe w woku Braised pork intestines in casserole 52.00 Z014 Gulasz po syczuańsku Sechuan style pork stew 46.00 Z015 Wieprzowina w sosie słodko-kwaśnym Sweet and sour pork tenderloin 38.00

Chicken Dishes

J001 Pieczony kurczak w stylu Cesarski Pałac (cały) Cesarski Palac style roasted chicken (full) 58.00 J0011 Pieczony kurczak w stylu Cesarski Pałac (pół) Cesarski Palac style roasted chicken (half) 30.00 J002 Kurczak z warzywami Sauteed diced chicken with vegetables 39.00 J003 Kurczak po syczuańsku Sichuan style chicken 38.00 J004 Kurczak w sosie słodko-kwaśnym Sweat and sour chicken 39.00 J005 Chrupiący kurczak Crispy chicken 38.00 J006 Kurczak Gongbao Gongbao chicken 39.00 J007 Prażone skrzydełka kurczaka z chilli Roasted chicken wings with chilli 42.00

Tofu

M001 Tofu ze skwierczącej patelni Fried tofu served on a sizzling iron plate (Vegan dish) 39.00 M002 Tofu po domowemu Home style sauteed tofu 39.00 M003 Tofu Mapo Mapo tofu - Tofu braised in soy sauce, without vegetables. (Vegan or meat dish) 36.00

Vegetable Dishes

V001 Bakłażany w ostrym sosie z czosnkiem Fried eggplant with spicy garlic sauce (Vegan or meat dish) 35.00 V002 Grzyby herbaciane z bekonem Griddle cooked tea mushrooms with pork belly(Vegan or meat dish) 48.00 V003 Bakłażan z zieloną fasolką Braised eggplant with green beans 32.00 V004 Seler naciowy z orzechami nerkowca Sauteed celery with cashew nuts 35.00 V005 Smażona fasola szparagowa z czosnkiem i chilli Sauteed green bean with garlic and chili 28.00 V006 Sałatka 3 nici Sauteed potato,green pepper and eggplant 32.00 V007 Chrupiące warzywa Crispy vegetables 19.00 V008 Brokuły w sosie czosnkowym Sauteed broccoli with garlic 25.00 V009 Szpinak w sosie czosnkowym Sauteed spinach with garlic 29.00 V010 Smażone warzywo Pak Choi Sauteed Pak Choi 29.00 V011 Paski ziemniaczane z octem Sauteed shredded potato with vinegar sauce 24.00 V012 Smażone kiełki soi z chilli Sauteed bean sprouts 24.00 V013 Smażone warzywo Caixin Braised green vegetables Caixin with scallion 32.00 V014 Pak Choi z grzybami Sauteed Pak Choi with black mushrooms 28.00 V015 Smażony korzeń lotosu z bekonem Griddle cooked sliced lotus roots with pork belly (Vegan or meat dish) 48.00

Side Dishes

R001 Ryż jaśminowy Jasmin rice 7.00 R002 Ryż w stylu Yangzhou Yangzhou style fried rice 18.00 R003 Ryż rozmaitości Fried rice with vegetables 16.00 R004 Smażony makaron sojowy Fried glass noodle 16.00 R005 Gotowane chińskie pierożki (10 szt) Boiled Chinese dumplings (10pcs) 28.00 R006 Smażony ryż z owocami morza Fried rice with seafood 22.00

Desserts

S001 Smażone ciesteczka z dyni (2 szt) Deep-fried pumpkin pancakes (2pcs) 12.00 S002 Jabłka na nitce w karmelu Apple in hot toffee 28.00 S003 Chrupiące awokado w cieście (2 szt) Crispy avocado pastry (2pcs) 14.00 S004 Smażone banany w cieście Deep - fried bananas 18.00 S005 Smażony ananas w cieście (4 szt) Deep-fried pinapples (4pcs) 16.00