PALETA SMAKÓW P1 Tatar z łososia Z dressingiem miodowo-musztardowym 59.00 P2 Żołądki gęsie z borowikami W emulsji maślanej 54.00 P3 Szyjki rakowe w sosie śmietanowym Z concasse pomidorowym 72.00 P4 Zupa borowikowa Z kwaśną śmietaną i natką pietruszki 34.00 P5 Risotto z borowikami W 12 miesięcznym serrze Bursztyn 79.00 P6 Sum ze szpinakiem Puree ziemniaczanym i sosem borowikowym 92.00 Przystawki 1 Tatar z pomidorów Z kaparami i szalotką 53.00 2 Śledź Z czerwoną cebula, kwaśną śmietaną i pieczonym ziemniakiem 51.00 3 Carpaccio wołowe Na musie truflowym z kaparami 77.00 4 Tatar z wołowiny Z cebulą, ogórkiem i grzybami 64.00 5 Sałata z pieczonym kozim serem Awokado i owocami 64.00 7 Kawior Antonius Siberian 5* (30g) Z blinami gryczanymi i kwaśną śmietaną 385.00 8 Kawior Antonius Siberian 5* (50g) Z blinami gryczanymi i kwaśną śmietaną 585.00 Zupy 10 Zupa krem z białych warzyw Z oliwą truflową 37.00 11 Żurek z białą kiełbasą I jajkiem 39.00 12 Domowy rosół Z makaronem przepiórczym 32.00 Dania główne 14 Wegetariańskie gołąbki Z kaszą i grzybami z sosem grzybowym 59.00 15 Łosoś Nori Z domowym sosem teryiaki i majonezem wasabi 92.00 16 Pierogi z cielęciną Z okrasą z boczku 69.00 17 Pierś kaczki Kaczki z sajgonką z czerwoną kapustą, puree z dyni i sosem korzennym 92.00 18 De Volaille z kurczaka kukurydzianego Z puree ziemniaczanym i mizerią 72.00 19 Tagliatelle w bisque homarowym Z owocami morza 92.00 20 Kotlet schabowy z kostką ze świni Puławskiej Z młodą kapustą z koperkiem i ziemniakami 82.00 22 Królik w sosie warzywnym Z kopytkami i zasmażaną młoda kapustą 83.00 Desery 30 Sernik Akademia Sernik Akademia 37.00 31 Tarta śliwkowa Tarta śliwkowa 38.00 33 Selekcja serów francuskich Z domową konfiturą i owocami 64.00