Yandex
22 651 90 03
www.roomservice.pl
Fusion

Akademia

Menu Specjalne

S1 Flaki po warszawsku Flaki po warszawsku 21.00 S2 Rosół z kapłona Rosół z kapłona 18.00 S3 Pomidorowa z makaronem Pomidorowa z makaronem 18.00 S4 Żurek z jajkiem i kiełbasą Żurek z jajkiem i kiełbasą 21.00 S5 Tradycyjny schabowy Z kapustą i ziemniakami 39.00 S6 Tradycyjny mielony Z pure i buraczkami 39.00 S7 Sum z pieca z sosem grzybowym Liśćmi szpinaku i puree ziemniaczanym 59.00 S8 Sztuka mięsa w sosie grzybowym Z ziemniakami z wody i surówką z kiszonej kapusty 46.00 S9 Królik z domowymi kopytkami I kapustą zasmażaną 56.00 S10 Risotto z grzybami i parmezanem Risotto z grzybami i parmezanem 39.00 S11 De Volaille z puree ziemniaczanym I marchewką z groszkiem 39.00 S12 Gołąbki z pieczarkami W sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym 39.00 S13 Bitki wołowe w sosie własnym Z kaszą jęczmienną i zasmażanymi buraczkami 46.00

Menu Weekendowe

Dostępne tylko w sobotę i niedzielę

W1 Flaki po warszawsku Flaki po warszawsku 21.00 W2 Gulasz z serc drobiowych z grzankami Gulasz z serc drobiowych z grzankami 23.00 W3 Schab faszerowany pieczarkami Z mizerią i pieczonymi ziemniakami 39.00 W4 Dorsz w sosie cytrynowym Z ryżem i zielonymi warzywami 48.00 W5 Pieczeń wieprzowa w sosie grzybowym Z puree i sałatką z kiszonego ogórka 43.00 W6 Sztuka mięsa w sosie chrzanowym Z ziemniakami z wody i surówką z kiszonej kapusty 43.00 W7 Ptasie mleczko Z sosem malinowym 19.00

Paleta Smaków - Menu Wegetariańskie

P1 Krem z dyni Krem z dyni 23.00 P2 Tatar z pomidorów, Z kaparami i szalotką 37.00 P3 Carpaccio z buraków na winegret miodowym Z pudrem sera gorgonzola 29.00 P4 Burrata z trzema rodzajami Pomidorów i bazyliowym pesto 38.00 P5 Sałata z awokado, granatem I zapiekanym kozim serem w migdałach 39.00 P6 Tagliatelle z prawdziwkami Tagliatelle z prawdziwkami 49.00

Przystawka

1 Cynaderki cielęce Z czosnkiem i natką pietruszki 27.00 2 Wątróbka drobiowa Z jabłkowym chutney i sosem malinowym 37.00 3 Śledź w śmietanie Podany z pieczonym ziemniakiem 29.00 7 Carpaccio wołowe Na musie truflowym z kaparami 46.00 9 Krewetki w tempurze z sosem sezamowym Krewetki w tempurze z sosem sezamowym 39.00 10 Tatar z wołowiny Z cebulą, ogórkiem i grzybami 43.00

Zupy

13 Rosół z kapłona Z lanymi kluskami 18.00 16 Żurek z jajkiem I kiełbasą 23.00

Dania główne

21 Dorsz Skrei W sosie limonkowym na mleku kokosowym z salsą pistacjową i makaronem 79.00 22 Biodrówka jagnięca z sosem truflowym, Kopytkami i spaghetti z cukinii 68.00 23 Sum z pieca z sosem grzybowym Liśćmi szpinaku i puree ziemniaczanym 59.00 24 Tagliolini aglio oglio z owocami morza Tagliolini aglio oglio z owocami morza 48.00 25 Królik z domowymi kopytkami I kapustą zasmażaną 56.00 26 Stek z polędwicy wołowej Z sosem pieprzowym i ragout z prawdziwków 98.00

Desery

30 Sernik Akademii Sernik Akademii 24.00 31 Tarta z owocami Tarta z owocami 23.00 32 Mille - feuille Mille - feuille 26.00 33a Szarlotka na ciepło Szarlotka na ciepło 23.00 34 Ser Pijana koza Z jadalną ziemią 28.00 35 Selekcja serów zagrodowych Kozi dymek, blue frontiera, emilgrana, kozia babka 36.00