PALETA SMAKÓW P1 Szparagi z jajkiem poche I sosem holenderskim 55.00 P2 Burrata ze szparagami i pomidorami malinowymi Pesto z czosnku niedźwiedziego 67.00 P3 Pyry z gzikiem i szparagami Pyry z gzikiem i szparagami 54.00 P4 Zupa krem ze szparagów Z płatkami migdałów 35.00 P5 Risotto szparagowe W polskim serze dojrzewającym 77.00 P6 Dorada Z zielonymi szparagami, ziemniakami i ratatuille z bobem 92.00 Przystawki 1 Tatar z pomidorów Z kaparami i szalotką 53.00 2 Śledź Z czerwoną cebula, kwaśną śmietaną i pieczonym ziemniakiem 51.00 3 Carpaccio wołowe Na musie truflowym z kaparami 77.00 4 Tatar z wołowiny Z cebulą, ogórkiem i grzybami 64.00 5 Sałata z pieczonym kozim serem Awokado i owocami 64.00 7 Kawior Antonius Siberian 5* (30g) Z blinami gryczanymi i kwaśną śmietaną 385.00 8 Kawior Antonius Siberian 5* (50g) Z blinami gryczanymi i kwaśną śmietaną 585.00 Zupy 10 Zupa krem z białych warzyw Z oliwą truflową 37.00 11 Zupa botwinkowa Z kwaśna śmietaną 37.00 12 Domowy rosół Z makaronem przepiórczym 32.00 Dania główne 14 Pierogi z wędzonym twarogiem I pieczonymi ziemniakami oraz okrasą z cebuli 59.00 15 Łosoś Nori Z domowym sosem teryiaki i majonezem wasabi 92.00 16 Pierogi z cielęciną Z okrasą z boczku 69.00 17 Pierś kaczki Z puree z batatów, marynowaną nektarynką i sosem rabarbarowym 92.00 18 De Volaille z kurczaka kukurydzianego Z purée ziemniaczanym i marchewką z groszkiem 72.00 19 Tagliatelle w bisque homarowym Z owocami morza 92.00 20 Kotlet schabowy z kostką ze świni Puławskiej Z młodą kapustą z koperkiem i ziemniakami 82.00 22 Królik w sosie warzywnym Z kopytkami i zasmażaną młoda kapustą 83.00 Desery 30 Sernik Akademia Sernik Akademia 37.00 31 Tarta rabarbarowa Tarta rabarbarowa 38.00 32 Tiramisu Tiramisu 39.00 33 Selekcja serów francuskich Z domową konfiturą i owocami 64.00