Przekąski zimne 1 Mix sałat Z awokado, pomidorami cherry i dressingiem limonkowym 36.00 2 Śledź pod szubą Zakąska, uwielbiona przez lwowiaków przy wódce oraz nalewce wytrawnej 42.00 3 Tatar wołowy Tatar wołowy 68.00 4 Pasztet drobiowy Z glazurą marchewkową, malinami i pistacjami 36.00 5 Sałata ze smażonym serem Halloumi Figami i malinowym dressingiem 45.00 6 Śledź podany na ziemniakach smażonych na maśle Z kawiorem ze śledzia, piklowanymi jabłkami i szalotką 64.00 7 Kawior z łososia Kawior z łososia 65.00 8 Kawior ze szczupaka Szalotka, oliwa 69.00 9 Kawior z jesiotra Kawior z jesiotra 349.00 10 Set kawiorów: Ze szczupaka, z łososia, z jesiotra 449.00 11 Tatar z troci fiordowej Z guacamole i kawiorem z łososia 77.00 12 Sałatka z krewetkami argentyńskimi I dressingiem z rokitnika 64.00 13 Forszmak z kawiorem z czarnej porzeczki I octu balsamicznego 54.00 14 Selekcja serów polskich rzemieślniczych - 3 rodzaje 3 rodzaje 74.00 15 Selekcja serów polskich rzemieślniczych - 5 rodzajów 5 rodzajów 92.00 Przekąski ciepłe 17 Krewetki argentyńskie W sosie winno-maślanym 85.00 18 Szczupak nadziewany musem z przegrzebków Podany z pianą beurre blanc 85.00 19 Łazanki z duszonymi smardzami nowość I kremowym sosem z czarnej trufli *(dodatek czarnej trufli 1g - dopłata 30zł) 74.00 Zupy 24 Barszcz ukraiński z pampuszkami W zalewie czosnkowej oraz kwaśną śmietaną 42.00 25 Rosół z kurczaka kukurydzianego Z pulpetami drobiowymi, makaronem domowym i lubczykiem 38.00 Pierogi 27 Pierogi z mięsem raków podsmażane Z sosem rakowym i kwaśną śmietaną 58.00 28 Pierogi podwójne z grzybami i ziemniakami Z sosem z grzybów leśnych 48.00 30 Pierogi z kaczką Podane na kremie z modrej kapusty z sosem jeżynowym i popcornem z kaszy gryczanej 58.00 31 Set pierogów Set pierogów: pierogi z mięsem raków, pierogi podwójne z grzybami i ziemniakami, pierogi z kaczką 78.00 32 Pierogi z wiśniami Sosem wiśniowym i kwaśną śmietaną 48.00 Mięsa 34 Chicken Kyiv Z puree ziemniaczanym i kurkami w śmietanie 99.00 35 Sznycel wiedeński Z sałatką z młodych ziemniaków i piklowanej papryki 124.00 36 Ośmiornica grillowana Z musem paprykowym i pieczonymi ziemniakami 147.00 37 Comber jagnięcy Z młodymi ziemniakami, smardzami, szalotką, bobem i sosem pieprzowym 165.00 38 Sola z młodymi ziemniakami z wody Grillowanymi warzywami i palonym masłem z migdałami 175.00 Desery 40 Truskawkowe mille-feuille 38.00 41 Miodownik 38.00 42 Tort Baczewskich 38.00 Menu dziecięce 55 Dziecięcy rosół drobiowy Makaron domowy, jajo przepiórcze, pulpety 25.00 56 Dziecięce klopsy wołowo-drobiowe Z makaronem domowym w sosie pomidorowym 32.00 57 Dziecięcy mini de volaille Puree ziemniaczane, sałatka 32.00 Dodatki 63 Koszyk chleba Koszyk chleba 16.00 64 Ziemniaki młode Ziemniaki młode 16.00 65 Ziemniak opiekane Ziemniak opiekane 16.00 66 Puree ziemniaczane Puree ziemniaczane 16.00 68 Puree truflowe Puree truflowe 16.00 69 Słonina 100g Słonina 35.00 70 Sos rakowy Sos rakowy 10.00 72 Sos porto Sos porto 10.00 73 Kwaśna śmietana Kwaśna śmietana 8.00 74 Musztarda dijon Musztarda dijon 8.00 75 Sos winno-wiśniowy Sos winno-wiśniowy 10.00 76 Sos peppercorn Sos peppercorn 9.00 78 Sos vinegret Sos vinegret 8.00 85 Warzywa grillowane Warzywa grillowane 35.00