22 651 90 03
www.roomservice.pl
Fusion

Bubbles

Set menu

Z1 Happy Maggie nowość - sardynki na grzance- bliny z łososiem- tatar z pomidora- awokado z salsą pistacjową- Normandzki camembert z konfiturą- sałata z koziego sera- pieczywo 162.00 Z2 Bubble Tom nowość - fasolka z bobem i chorizzo- kaszanka z cebulą i pikantną kiełbasą- tatar wołowy- Merguezy - kiełbaski wołowe w pikantnym sosie pomidorowym- Raclette z ziemniakami i piklami- foie gras na grzance- pate z wędzonego śledzia- Sardynki na grzance Dijon- pieczywo 205.00 Z3 Andy Cox nowość - 12 ostryg- vitello tonato- kawior z jesiotra hodowlanego z blinami- tatar z pomidora- foie gras- pasta jajeczna z chipsami z kumpiaka- polskie sery zagrodowe- pieczywo 421.00

On the table

1 Fasolka szparagowa Z chorizzo i bobem 14.00 2 Kaszanka smażona z cebulą, Pikantną kiełbasą i musztardą 16.00 3 Sardynki na grzance Dijon Z sosem cytrynowym 19.00 6 Pate z wędzonego śledzia Pate z wędzonego śledzia 22.00 7 Vitello tonnato Vitello tonnato 24.00 8 Bliny z wędzonym łososiem I kwaśną śmietaną 24.00 9 Bliny z kawiorem I kwaśną śmietaną 24.00 10 Awokado z salsą pistacjową Awokado z salsą pistacjową 28.00 11 Tatar z pomidora Tatar z pomidora 26.00 12 Camembert z Normandii z konfiturą I tymiankiem 26.00 13 Raclette z domowymi piklami I ziemniakami 28.00 14 Tatar z polskiej wołowiny Z lubczykiem 29.00 15 Merguezy Kiełbaski wołowe w czerwonym winie z pomidorami i chilli 32.00 16 Ser kozi, szpinak, jarmuż, awokado, Suszone pomidory, pomarańczowy vinegrette 35.00 18 Foie Gras Foie Gras 39.00 19 Talerz Kumpiaka Polskiej szynki z Podlasia dojrzewającej 10 miesięcy 22.00 20 Deska polskich serów zagrodowych (100g) Deska polskich serów zagrodowych 35.00 21 Deska polskich regionalnych wędlin (100g) Deska polskich regionalnych wędlin 35.00 23 Kawior z łososia (100g) Z blinami i kwaśną śmietaną 80.00 24 Kawior z pstrąga (100g) Z blinami i kwaśną śmietaną 65.00 25 Ostryga (1 szt.) Z cytryną i sosem szalotkowym (minimum zamówienia 3 szt.) 8.00 28 Kawior z jesiotra 6* ( nie pasteryzowany ) nowość Z blinami i kwaśną śmietaną (50g) 370.00 28a Kawior z jesiotra hodowlanego 56 g Z blinami i kwaśną śmietaną 135.00 29 Ślimaki z Mazur W sosie szafranowym, maślano-winnym lub arrabiata. 36.00 30 Mule nowość W sosie szafranowym lub maślano-winnym lub arrabiata 29.00 31 Zimne nóżki nowość Zimne nóżki 14.00 32 Szparagi z jajkiem sadzonym nowość I sosem holenderskim 21.00

Dania główne

35 Kopytka z sosem truflowym Kopytka z sosem truflowym 32.00 39 Stek z polskiej sezonowanej polędwicy wołowej Z sosem z czerwonego wina 75.00 40 Sztuka mięsa – długo gotowana wołowina nowość Z sosem chrzanowym 36.00 41 Soczysta pierś perliczki nowość W sosie szałwiowym 39.00

Dodatki

44 Kasza bulgur nowość Kasza bulgur 6.00 45 Ziemniaki Ziemniaki 6.00 47 Bób na maśle Bób na maśle 6.00 48 Mix sałat z vinegrette Mix sałat z vinegrette 6.00 49 Jarmuż blanszowany Jarmuż blanszowany 10.00 50 Pieczone warzywa Pieczone warzywa 10.00 51 Kopytka na maśle Kopytka na maśle 10.00 52 Pieczywo z masłem Pieczywo z masłem 6.00

Desery

60 Sernik Bubbles Sernik Bubbles 18.00 61 Creme Brulle Creme Brulle 14.00 62 Makaroniki ( 1 szt.) nowość Makaroniki 4.00

Sztućce

69 Zestaw sztućców Nóż, łyżka, widelec, talerzyk i serwetka 9.00