Yandex
22 651 90 03
www.roomservice.pl
Fusion

Bubbles

Set menu

Z1 Happy Maggie nowość - sardynki na grzance- bliny z łososiem- tatar z pomidora- awokado z salsą pistacjową- Normandzki camembert z konfiturą- sałata z koziego sera- pieczywo 162.00 Z2 Bubble Tom nowość - fasolka z bobem i chorizzo- kaszanka z cebulą i pikantną kiełbasą- tatar wołowy- Merguezy - kiełbaski wołowe w pikantnym sosie pomidorowym- Raclette z ziemniakami i piklami- foie gras na grzance- pate z wędzonego śledzia- Sardynki na grzance Dijon- pieczywo 205.00 Z3 Andy Cox nowość - 12 ostryg- vitello tonato- kawior z jesiotra hodowlanego z blinami- tatar z pomidora- foie gras- pasta jajeczna z chipsami z kumpiaka- polskie sery zagrodowe- pieczywo 421.00

On the table

1 Fasolka szparagowa Z chorizzo i bobem 14.00 2 Kaszanka smażona z cebulą, Pikantną kiełbasą i musztardą 16.00 3 Sardynki na grzance Dijon Z sosem cytrynowym 19.00 6 Pate z wędzonego śledzia Pate z wędzonego śledzia 22.00 6a Pate z wątróbki nowość I foie Gras z konfiturą malinową 24.00 7 Vitello tonnato Vitello tonnato 24.00 8 Bliny z wędzonym łososiem I kwaśną śmietaną 24.00 9 Bliny z kawiorem I kwaśną śmietaną 24.00 10 Awokado z salsą pistacjową Awokado z salsą pistacjową 28.00 11 Tatar z pomidora Tatar z pomidora 26.00 12 Camembert z Normandii Z dodatkiem do wyboru: konfitura lub chorizzo lub bób i suszone pomidory 29.00 13 Raclette z domowymi piklami I ziemniakami 28.00 14 Tatar z polskiej wołowiny Z jajkiem 29.00 15 Merguezy Kiełbaski wołowe w czerwonym winie z pomidorami i chilli 32.00 18 Foie Gras Foie Gras 39.00 19 Talerz Kumpiaka Polskiej szynki z Podlasia dojrzewającej 10 miesięcy z pomidorem malinowym 26.00 20 Deska polskich serów zagrodowych (100g) Deska polskich serów zagrodowych 35.00 21 Deska polskich regionalnych wędlin (100g) Deska polskich regionalnych wędlin 35.00 23 Kawior z łososia (100g) Z blinami i kwaśną śmietaną 80.00 25 Ostryga (1 szt.) Z cytryną i sosem szalotkowym (minimum zamówienia 3 szt.) 8.00 28 Kawior z jesiotra 6* ( nie pasteryzowany ) nowość Z blinami i kwaśną śmietaną (50g) 370.00 28a Kawior z jesiotra hodowlanego 56 g Z blinami i kwaśną śmietaną 135.00 29 Ślimaki z Mazur W sosie szafranowym, maślano-winnym lub arrabiata. 36.00 30 Mule nowość W sosie szafranowym lub maślano-winnym lub arrabiata 29.00 33 Nogi kraba kamczackiego 300g nowość Nogi kraba kamczackiego 300g 165.00 34a Sałata Cezar z kurczakiem nowość Sałata Cezar z kurczakiem 35.00 35 Sałata kozi ser, szpinak, jarmuż, Awokado, suszone pomidory, sos pomarańczowy 35.00 37 Łosoś gravadlax nowość Z kremem truflowym i sosem cytrynowym 34.00 38a Tatar z tuńczyka Tatar z tuńczyka 39.00

Dania główne

40 Kopytka z sosem truflowym Kopytka z sosem truflowym 32.00 40a Wołowina po Burgundzku nowość Wołowina po Burgundzku 36.00 41 Stek z polskiej sezonowanej polędwicy wołowej Z sosem z czerwonego wina 75.00 42a Soczysta pierś kaczki nowość W sosie z marynowanego buraka 45.00 44 Tagliatelle z ośmiornicą I pieczonymi pomidorami 49.00

Dodatki

45 Ziemniaki Ziemniaki 8.00 46 Jarmuż blanszowany Jarmuż blanszowany 8.00 47 Bób na maśle z miętą Bób na maśle z miętą 8.00 48 Mix sałat z vinegrette Mix sałat z vinegrette 8.00 51 Kopytka na maśle Kopytka na maśle 8.00 52 Pieczywo z masłem Pieczywo z masłem 6.00 53 Pieczone warzywa nowość Pieczone warzywa 8.00 54 Pomidor pieczony nowość Pomidor pieczony 8.00 55 Oliwa nowość Oliwa 6.00

Desery

60 Sernik Bubbles Sernik Bubbles 18.00 61 Creme Brulle Creme Brulle 14.00 62 Makaroniki ( 1 szt.) nowość Makaroniki 4.00

Sztućce

69 Zestaw sztućców Nóż, łyżka, widelec, talerzyk i serwetka 9.00