Przystawki 1 Butchery tatar wołowy Z majonezem lubczykowym 51.00 2 Mozarella burrata Z pomidorami 45.00 3 Vitello tonnato Cielęcina w sosie z tuńczyka i kaparów 49.00 4 Sałata rzymska z dressingiem anchovies I parmezanem 38.00 5 Grillowana ośmiornica Z czarnymi oliwkami i pieczoną papryką 79.00 8 Szynka Cecina 30g Długodojrzewająca noga z krowy Rubia Gallega 65.00 Dania Główne Sosy i inne dodatki NIE są w cenie steka. 9 Rib Eye stek Polska 350 g (90 dni) Sezonowany na sucho 90 dniDodatki należy domówić oddzielnie 312.00 11 New York stek USA Prime 400 g Czarny AngusDodatki należy domówić oddzielnie 316.00 16 Chateaubriand, Hiszpania 700 g Rubia GallegaDodatki należy domówić oddzielnie 560.00 18 Polędwica wołowa, Hiszpania, Rubia Gallega 200 g Dodatki należy domówić oddzielnie 190.00 Sosy 20 Sos chimichurri Sos chimichurri 7.00 21 Sos Pieprzowy Sos Pieprzowy 7.00 22 Sos Bearnaise Sos Bearnaise 7.00 23 Sos Madeira Sos Madeira 7.00 24 Domowy ketchup Domowy ketchup 7.00 25 Domowy Majonez Domowy Majonez 7.00 26 Musztarda Dijon Musztarda Dijon 7.00 27 Musztarda Pommery Musztarda Pommery 7.00 Dodatki 33 Zielona fasolka z szalotką Zielona fasolka z szalotką 23.00 35 Mieszane sałaty Mieszane sałaty 15.00