Yandex
22 651 90 03
www.roomservice.pl
Cukiernia

Deseo

CIASTKA

1 MATCHA Mus z białej czekolady i zielonej herbaty matcha, galaretka kokos-marakuja, prażynka z ryżu preparowanego, orzechów arachidowych, białej czekolady 23.00 2 PARIS BREST Ciastko parzone, kruszonka, krem orzechowy, pralina z orzecha laskowego, orzech laskowy w karmelu 23.00 3 LUNA Mus na bazie czekolady Madagaskar 67% i mleczka kokosowego , karmelowy ganache, marmolada wiśniowa, ganache z wytrawnej czekolady, prażynka słonecznikowa 24.00 5 FRESA Mus truskawkowy na bazie mascarpone, krem waniliowy typu chantilly, prażynka wytrawna bezglutenowa 21.00 6 EL CAFE Mus mascarpone, cremeux na bazie kawy wietnamskiej z płynną praliną kawową, biszkopt kawowy nasączony syropem, prażynka z ziarnami kawy 24.00 8 MARIPOSA Financier arachidowy oblany mleczną czekoladą z dodatkiem paillete feuilletine, mus śmietanowy z dodatkiem marcepanu, marmolada śliwkowa na białym winie 24.00 9 MORATO 2.0 Mus z wytrawnej czekolady Ekwador, cremeux z mlecznej czekolady Ghana, brownie, prażynka wytrawna, krem chantilly z mlecznej czekolady, glacage z wytrawnej czekolady 24.00 13 CORAZON Mus z mlecznej czekolady z dodatkiem Baileysa, cremeux z orzecha laskowego i mlecznej czekolady, ganache z białej czekolady z Baileysem, kruche czekoladowe 21.00 14 KARAMEL Mus karmelowy na bazie białej czekolady, cremeux z mlecznej czekolady z cynamonem, biszkopt z gruszką i orzechem włoskim 22.00 15 AZIA Mus z białej czekolady infuzowany imbirem i liśćmi limonki kaffir, płynne wnętrze na bazie marakui, mango i calamansi z kawałkami świeżego ananansa, kruche z paloną białą czekoladą 24.00 17 COCO Ciasto parzone oblane białą czekoladą, kruszonka kokosowa, krem kokosowy, pralina migdałowo-kokosowa, kokosowy krem chantilly 22.00 18 TESORO Ganache z białej czekolady z pastą z orzecha laskowego, słona pralina z orzecha laskowego, biszkopt orzechowy, solony karmel, polewa z wytrawnej czekolady z kawałkami orzecha laskowego 24.00

LODY

LODY - SMAKI DO WYBORU:
Wanilia Bourbon z Madagaskaru (umiarkowanie słodkie)
Matcha - zielona japońska herbata (wytrawne)
Karmel z solą himalajską (słodkie)
Sorbet marakuja (umiarkowanie słodkie)
Nocciola - orzech laskowy z kremem czekoladowym
Brzoskwinia z prosecco
Czekolada ze śliwką
Ricotta z karmelizowaną figą (słodkie)

22 LODY S - 300g - 1 smak 30.00 23 LODY M - 450g - 1 lub 2 smaki 45.00 24 LODY L - 675g - 1 lub 3 smaki 67.50 25 LODY XL - 900g - 1, 2 lub 4 smaki 90.00