Przystawki 1 Placki ziemniaczane Z plastrami marynowanego łososia 43.00 2 Młode sałaty z kozim serem I dresingiem porzeczkowym 47.00 3 Carpaccio z polędwicy Z rucolą i parmezanem 53.00 4 Sałata Cezar z piersią zagrodowego kurczaka Sałata Cezar z piersią zagrodowego kurczaka 44.00 5 Sałata Cezar z krewetkami Sałata Cezar z krewetkami 53.00 6 Tatar wołowy Z domowymi marynatami i szalotką 59.00 7 Pierogi z cielęciną W sosie tymiankowym 47.00 8 Pierogi ruskie Ze smażoną cebulą 43.00 9 Krewetki na maśle Z czosnkiem, natką pietruszki i ostrą papryczką 65.00 11 Tatar z łososia z kaparami Jajkiem, imbirem i sosem krewetkowym 65.00 Zupy 13 Żurek Z białą kiełbasą i jajkiem 29.00 14 Rosół z kaczki Z pierożkami 31.00 15 Krem z dyni Z grzankami 29.00 Dania główne 16 Risotto borowikowe Risotto borowikowe 62.00 17 Policzki wołowe w sosie porto Z kluskami śląskimi 71.00 18 Schabowy Z ziemniakami i zasmażaną kapustą 55.00 19 Filet z łososia Z tagliatelle z gorgonzolą i puree z dyni 85.00 20 Pół kaczki Z sosem wiśniowym, puree ziemniaczanym i zasmażanymi buraczkami 83.00 21 Filet z jesiotra Z risotto dyniowym i sosem korzennym 119.00 22 Tuzin krewetek Z gorącej lawy 99.00 23 Polędwica Z gorącej lawy 115.00 24 Gulasz z dzika Podany z kopytkami i buraczkami zasmażanymi 89.00 25 Stek z polędwicy wołowej Z sosem pieprzowym i warzywami z grilla 115.00 Desery 30 Tort bezowy Tort bezowy 29.00 31 Puszysty sernik Z białą czekoladą 31.00 32 Tarta z owocami Tarta z owocami 27.00