Przystawki 1 Domowy chleb z masłem Domowy chleb z masłem 10.00 2 Wędzony węgorz z pieczarką Czarnym czosnkiem oraz grzanką z chleba 53.00 3 Zupa ogórkowa Z koperkiem i śmietaną 26.00 5 Tatar wołowy Z majonezem lubczykowym, gorczycą oraz grzybami shimeji 39.00 6 Rosół wołowy Z warzywami i kuskusem izraelskim 29.00 4 Foie gras z kaczymi sercami i językami Wiśnią oraz pistacją 67.00 Dania główne 8 Gołąbki wieprzowo-wołowe W sosie pomidorowym z puree ziemniaczanym i selerem 42.00 10 Pierogi ruskie Ze szpinakiem, cebulą i śmietaną 26.00 11 Pierogi z wołowiną żurawiną, kiszoną kapustą, kminkiem i sosem pieprzowym 29.00 11a Polędwica wołowa z foie gras Ziemniakiem, truflą i sosem madera 149.00 12 Mielone z jelenia Ziemaniak z chrzanem i marchewka z groszkiem 39.00 14 Dorsz skrei Z ośmiornicą, kalmarem, anchois i zupą cebulową 86.00 15 Sezonowany rib eye Z zapiekaną ziemniaczaną i sosem pieprzowym 129.00 Desery 16 Solony karmel w czekoladzie Z budyniem imbirowym i orzechem laskowym 26.00