Yandex
22 651 90 03
www.roomservice.pl
Międzynarodowa

Strefa

Szef Kuchni Poleca

S1 Tatar z tuńczyka Awokado, maliny, ogórek, seler naciowy 46.00 S2 Polędwica z dorsza Czarna soczewica, warzywa sezonowe, mus z dyni 68.00 S3 Dorada pieczona w soli morskiej Czarna soczewica, warzywa sezonowe, mus z dyni 84.00 S4 Stek z tuńczyka Czarna soczewica, warzywa sezonowe, mus z dyni 98.00 S5 Rostbef z jałówki (rasa Limousine) Pieczony ziemniak, jarmuż, boczniak, sos pieprzowy 72.00 S6 Wieprzowy Tomahawk Pieczony ziemniak, jarmuż, boczniak, sos pieprzowy 63.00 S7 Tort bezowy Tort bezowy 32.00

Przystawki

1 Burrata Burak, jeżyna, słonecznik 42.00 2 Sałaty ogrodowe - ser koryciński Pigwa, pestki dyni, śliwka 34.00 3 Sałaty ogrodowe – kaczka Dynia, dereń, pieczony burak 38.00 4 Tatar wołowy Szalotka, ogórek kiszony, wędzona słonina, szczypior 48.00 5 Śledź Batat, wędzona śmietana, skorzonera 36.00 6 Deska serów Deska serów 44.00

Zupy

9 Zupa Rybna Kokos, kolendra, czerwone curry, krewetka 28.00 10 Consomme grzybowe Lane kluski, żółtko confit, pietruszka 26.00 11 Barszcz czerwony Z kołdunami 23.00

Dania główne

14 Karkówka jagnięca Dynia, topinambur, sałata rzymska 72.00 15 Pierś z kaczki Burak, mirabelka, kluska śląska, brukselka 62.00 16 Policzki z jelenia Czarny bez, placki gryczane z morelą, brukiew, skorzonera 68.00 17 Pierogi z gęsiną Demi glace, pigwowiec 48.00 18 Risotto Grzyby, żółtko confit, ser bursztyn, rukola 52.00 19 Tagliatelle Krewetka, ośmiornica, szpinak, pomidor 46.00 20 Stek z polędwicy wołowej Pieczone ziemniaki, jarmuż, boczniak, sos pieprzowy 98.00