S2
Halibut biały
Mus parmentier, kuskus perłowy, warzywa sezonowe
135.00
S3
Dorsz
Mus parmentier, kuskus perłowy, warzywa sezonowe
110.00
S4
Stek z tuńczyka
Komosa ryżowa, mus z pietruszki, warzywa, pigwowiec
135.00
S5
Jesiotr konfitowany
Mus parmentier, kuskus perłowy, warzywa sezonowe
110.00
S6
Rostbef
Ziemniaki pave, majonez truflowy, jarmuż, sos pieprzowy
110.00
S7
Filet mignon
Ziemniaki pave, majonez truflowy, jarmuż, sos pieprzowy
150.00
S8
Antrykot
Ziemniaki pave, majonez truflowy, jarmuż, sos pieprzowy
160.00
1
Tatar z polędwicy wołowej
Pecorino, jajko przepiórcze, konfitura cebulowa, majonez grzybowy
64.00
2
Tataki z batata
Kiszona kapusta, edamame, jalapeño, daikon
48.00
3
Tuńczyk
Awokado, majonez porowy, krewetka, kokos, wasabi, marakuja
62.00
4
Ptyś
Szarpana gęś, borówka leśna, trybula
52.00
5
Mieszane sałaty kozi ser
Karczochy, pieczona gruszka, migdały, balsamico
44.00
6
Śledź holenderski
Sałatka ziemniaczana, puree z cebuli, kasza gryczana
46.00
7
Terrina z foie gras
Chutney z pomarańczy, figa, chałka, piana orzechowa
88.00
8
Burrata
Pieczony bakłażan, pomidor, pesto szczypiorkowe, rukola
54.00
9
Kawior ANTONIUS 5* (30g)
Kwaśna śmietana, bliny gryczane
450.00
13
Pierogi z kaczką
Chrupiący boczniak, żel pietruszkowy, demi glace, żurawina
66.00
14
Pierś z gęsi
Tarta tatin z cykorią i pomarańczą, rosti z batata, jus kawowy
98.00
15
Gnocchi truflowe
Burrata, zioła
72.00
16
Ośmiornica
Risotto z chorizo, piana cytrynowa, mięta
118.00
17
Polędwica Wellington
Prosciutto, sos béarnaise, kompozycja sałat z winegretem
168.00
18
Agnolotti z dynią
Sos migdałowy, karczochy, edamame, parmezan
64.00
19
Konfitowany boczek
Moskole, brukselka, morela, sos cumberland
68.00
20
Polędwica z jelenia
Pietruszka, gofr ziemniaczany, powidło z dyni, jus rozmarynowy
148.00