Yandex
22 651 90 03
www.roomservice.pl
Międzynarodowa

Strefa

Szef kuchni poleca

S1 Krewetki, chorizo Ziemniak, szpinak 62.00 S2 Szparagi Jajko poche, sos bearneński 59.00 S3 Chłodnik litewski Chłodnik litewski 39.00 S4 Stek z tuńczyka Komosa ryżowa, mus z pietruszki, warzywa, pigwowiec 135.00 S5 Sola Dover Ziemniaki, palone masło z pini i kaparami 180.00 S6 Halibut biały Czarna soczewica, mus parmentier, żel cytrynowy, warzywa 135.00 S7 Rostbef Ziemniaki dauphine, szpinak, sos pieprzowy, masło paryskie 130.00 S8 Polędwica wołowa a la rossini Foie gras, brioche, szpinak, trufla 190.00 S9 Pieczywo i masło Pieczywo i masło 12.00 S10 Deska polskich serów Deska polskich serów 67.00

Przystawki

2 Tatar z pomidorów Kozi ser, bazylia, kapary, lubczyk 47.00 4 Sałata z tallegio Orzechy laskowe, jeżyny, gruszka 59.00 5 Tatar z polędwicy wołowej Gofr grzybowy, żółtko confit, chrupiący ziemniak, gorczyca 75.00 7 Tuńczyk tataki Marynowane warzywa, awokado z bazylią, ponzu 75.00 8 Ravioli z ricottą Suszony pomidor, gorgonzola, szczypior 59.00

Zupy

10 Zupa rybna Red curry, krewetka, kolendra 49.00 11 Krem z kiszonej kapusty Mus z topinamburu, boczniak 39.00 12 Consomme wołowe Pierożki z wołowiną i borowikiem, zioła 42.00

Dania główne

13 Ośmiornica Krokiet z chorizo, spring rolls z zielonymi warzywami, sos yuzu 135.00 14 Polędwica Wellington Mieszane sałaty, sos bernaise 192.00 16 Policzki z dzika Asiette z selera i trufli, sos śliwkowy 97.00 17 Tagliatelle Sepia, krewetki, ośmiornica, zioła 82.00 18 Truflowy De Volaille Puree szczypiorkowe, marchewka z groszkiem 89.00 19 Polędwiczka jagnięca Krokiet z kaszanką, mus z groszku, czosnek niedźwiedzi, rozmaryn 126.00 20 Pyzy z wędzonym twarogiem i kaszą gryczaną Mus grzybowy, prażona cebula 67.00

Desery

23 Tarta Z dubajską czekoladą 56.00 24 Mus orzechowy Kajmak, żelka wiśniowa 43.00 25 Creme brulle z kokosa i marakuji Semifreddo czekoladowe, kawior z malin 42.00 26 Krem z białej czekolady Maliny, pistacje, kruszonka 52.00