Yandex
22 651 90 03
www.roomservice.pl
Amerykańska

TGI Fridays

PROMOCJA

Do każdego zamówienia powyżej 100zł jeden napój gratis, powyżej 200zł dwa napoje, powyżej 300zł trzy napoje itd.

P1 STRAWBERRY LEMONADE SLUSH Lemoniada z puree z truskawek 0.00 P2 CHERRY LIME LEMONADE SLUSH Świeży sok z cytryny i limonki, wiśnie maraschino, cukier, syrop grenadine, syrop z agawy, na lodzie kruszonym 0.00 P3 NOVEMBER SEABREEZE Sok żurawinowy i jabłkowy, świeży sok z limonki i cytryny, woda gazowana, na lodzie kruszonym 0.00 P4 PINEAPPLE SUNSHINE Sok ananasowy i pomarańczowy, świeży sok z limonki i cytryny, purée z marakui, woda gazowana, na lodzie kruszonym 0.00 P5 STRAWBERRY BANANA SMOOTHIE Banan, puree truskawkowe, krem kokosowy, sok ananasowy, syrop grenadine 0.00 P6 ROPICAL RUNNER SMOOTHIE Banan, sok ananasowy, krem kokosowy 0.00 P7 TRIPLE BERRY SMOOTHIE Puree truskawkowe, jeżyny, maliny, syrop z agawy, świeży sok z limonki i cytryny, sok żurawinowy, krem kokosowy, świeże truskawki 0.00 P8 OREO MILKSHAKE Mleko, lody waniliowe, ciasteczka Oreo i bita śmietana 0.00

Przystawki

1 FRIED MOZZARELLA (6 szt.) Ser Mozzarella w chrupiącej ziołowej panierce, podawany z aromatycznym sosem marinara. 29.00 2 LOADED POTATO SKINS (8 szt.) Wyjątkowe ziemniaczane skórki Fridays™, zapiekane z serem Colby i Parmezan oraz chrupiącym bekonem. Podawane z gęstą śmietaną i szczypiorkiem 39.00 3 FRIDAYS™ SESAME CHICKEN STRIPS Paski z kurczaka w chrupiącej panierce smażone na złoty kolor, posypane prażonymi ziarnami sezamu oraz polane naszym wyjątkowym sosem Fridays™ Signature Glaze. 31.00 4 CHICKEN QUESADILLAS Pszenna tortilla wypełniona cząstkami grillowanej piersi drobiowej, cebulką karmelizowaną, chrupiącym bekonem, serami Colby oraz Monterey Jack. Podawana z sałatą lodową, śmietaną, pico de gallo, guacamole i świeżą salsą 35.00 5 TEQUILA LIME SHRIMP TACOS Krewetki smażone na maśle z dodatkiem pikantnego sosu Five Alarm, tequili, soku z limonek oraz sera Monterey Jack. Serwowane w pszennej tortilli z plastrami awokado, chrupiącym bekonem, świeżą kolendrą oraz kruszoną Fetą 29.00 12 BUFFALO WINGS 6 szt. Skrzydełka kurczaka marynowane i pieczone w pikantnym sosie Buffalo. Serwowane z chrupiącym selerem i dressingiem Bleu Cheese. 19.00 12a BUFFALO WINGS 12 szt. Skrzydełka kurczaka marynowane i pieczone w pikantnym sosie Buffalo. Serwowane z chrupiącym selerem i dressingiem Bleu Cheese 31.00

Przystawki Do Podziału

5a SPICY FRIDAYS™ SIGNATURE SAMPLER Krewetki w chrupiącej panierce smażone na złoty kolor. Soczyste, panierowane i smażone kawałki piersi drobiowej polane naszym oryginalnym sosem Fridays™ Signature Glaze i posypane sezamem. Mięciutkie, grillowane żeberka wieprzowe oraz nasz niepowtarzalny sos Fridays™ Signature Glaze 69.00 6 FRIDAYS THREE FOR ALL Trio naszych smacznych przystawek: skórki ziemniaczane, panierowana Mozzarella i pikantne skrzydełka z kurczaka w sosie Buffalo, podawane z gęstą śmietaną ze szczypiorkiem, sosem marinara, selerem naciowym oraz dressingiem Bleu Cheese 61.00 7 TRIPLE CHICKEN SAMPLER Pikantne skrzydełka z kurczaka w sosie Buffalo. Panierowane i smażone kawałki piersi drobiowej polane naszym oryginalnym sosem Fridays™ Signature Glaze i posypane sezamem. Zapiekana z Parmezanem pszenna tortilla wypełniona pomidorową bruschettą, bekonem, serem Monterey Jack i kurczakiem, na koniec polana kremem balsamicznym. Całość serwowana z dressingiem Bleu Cheese, sosami Fridays™ Signature Glaze i marinara oraz selerem naciowym 61.00 8 CHICKEN FAJITA NACHOS Chrupiące chipsy z tortilli kukurydzianej z grillowanym kurczakiem, cebulką sauté oraz zieloną papryką, zapieczone z serem Monterey Jack i podawane z plasterkami papryczki jalapeño. Serwowane z sałatą lodową, pico de gallo, guacamole oraz śmietaną 35.00 9 STADIUM TWISTER Ziemniaczane spiralki polane wyśmienitym sosem serowym z dodatkiem mielonej wołowiny, posypane chrupiącym bekonem, papryczkami jalapeño, pico de gallo i pietruszką. Całość udekorowana naszym domowym ketchupem z mieszanką przypraw oraz kwaśną śmietaną. 37.00

Zupy

17 FRENCH ONION SOUP Krzepiący bulion ze słodką karmelizowaną cebulą zapiekany z grzanką oraz serami Mozzarella i Parmezan 15.00 18 TOMATO BASIL SOUP Kremowa zupa z dorodnych pomidorów, świeżych ziół i przypraw, serwowana z serem Feta oraz grzankami czosnkowymi 15.00

Sałatki

20 ALMOND - CRUSTED CHICKEN SALAD Pierś z kurczaka panierowana i smażona w panierce z mąki migdałowej serwowana na sałacie rzymskiej z dressingiem Balsamic Vinaigrette, selerem naciowym, serem pleśniowym, suszoną żurawiną, cząstkami mandarynek oraz płatkami prażonych migdałów 39.00 21 CAESAR SALAD Chrupiąca sałata rzymska, kremowy dressing Caesar, świeżo tarty Parmezan, chrupiące grzanki. 25.00 21b CHICKEN CAESAR SALAD Plastry grillowanej piersi drobiowej podawane na naszej sałatce Caesar 35.00 23 CHIPOTLE YUCATAN CHICKEN SALAD Pieczona pierś z kurczaka marynowana w sosie Buffalo z czosnkiem i oregano. Serwowana na mieszance sałat z dodatkiem tartych serów, awokado, pomidorów, czerwonej cebuli, kolendry i chrupiącej tortilli. Całość zwieńczona dressingiem limonkowo - kolendrowym oraz sosem Aioli Sriracha 37.00

Burgery

Wszystkie hamburgery grillowanie są wedle życzenia i serwowane ze świeżymi plastrami pomidora, ogórka konserwowego, czerwonej cebuli oraz z chrupiącą sałatą, całość podawana w chrupiącej tostowanej bułce w towarzystwie naszych frytek.

25 FRIDAYS™ SIGNATURE BURGER Burger grillowany z naszym sosem Fridays™ Signature Glaze zapieczony z serem Monterey Jack oraz bekonem. Serwowany z dodatkowym sosem Fridays™ Signature Glaze. 41.00 25a ULTIMATE FRIDAYS™ SIGNATURE BURGER Dwa soczyste burgery grillowane z naszym sosem Fridays™ Signature Glaze następnie zapieczone z serem Monterey Jack oraz bekonem. Serwowane z plastrami pomidora, cebulą, ogórkiem korniszon, sałatą, krążkami cebuli smażonymi w pikantnej panierce oraz powiększoną porcją frytek 56.00 28 BACON CHEESEBURGER Burger zapiekany z serem Colby i bekonem serwowany z plastrami pomidora, cebulą, ogórkiem korniszon oraz sałatą. 37.00 28a ULTIMATE BACON CHEESEBURGER Burger z podwójnym mięsem, dużą porcją frytek i czterema krążki cebuli w pikantnej panierce Cajun 52.00 29 ITALIAN STACKHOUSE BURGER Burger zapieczony z panierowanym i smażonym na złoto serem Mozzarella, serem Provolone oraz salami pepperoni. Serwowany z pomidorowym sosem marinara, świeżą rukolą i bazylią, pomidorową bruschettą, Parmezanowym chipsem oraz dodatkowym sosem marinara. 45.00 29a ULTIMATE ITALIAN STACKHOUSE BURGER Burger z podwójnym mięsem, dużą porcją frytek i czterema krążki cebuli w pikantnej panierce Cajun 60.00 30 SUNRISE BURGER Burger zapieczony z serem Cheddar z dodatkiem wołowiny pieczonej w sosie adobo chipotle, karmelizowanej cebuli oraz smażonego jajka w chrupiącym krążku cebulowym. Całość serwowana w bułce z sosem Aioli z pieczonym czosnkiem 45.00 30a ULTIMATE SUNRISE BURGER Burger z podwójnym mięsem, dużą porcją frytek i czterema krążki cebuli w pikantnej panierce Cajun 60.00 31 SPICY CRAFT BEER-CHEESE BURGER Burger zapiekany z sosem serowym na bazie piwa podawany z papryczkami jalapeños, majonezem TABASCO ® chipotle, świeżym guacamole, sałatą oraz plastrami pomidora. 41.00 31a ULTIMATE SPICY CRAFT BEER-CHEESE BURGER Burger z podwójnym mięsem, dużą porcją frytek i czterema krążki cebuli w pikantnej panierce Cajun 56.00 32 JALAPEÑO AVOCADO BURGER Burger zapiekany z serem Monterey Jack serwowany z guacamole, pieczonymi papryczkami jalapeño, pikantnym sosem aioli sriracha, sałatą, czerwoną cebulą, plastrami 41.00 32a ULTIMATE JALAPEÑO AVOCADO BURGER Burger z podwójnym mięsem, dużą porcją frytek i czterema krążki cebuli w pikantnej panierce Cajun 56.00 33 TEXAS CHILI CHEESEBURGER Burger przyprawiony chili zapiekany z serem Cheddar serwowany z pikantnym mięsem wołowym, chrupiącą tortillą, naszym domowym ketchupem z papryczkami jalapeño, serowym sosem queso, plastrami pomidora, sałatą, sosem chrzanowym oraz dodatkowym domowym ketchupem 41.00 33a ULTIMATE TEXAS CHILI CHEESEBURGER Burger z podwójnym mięsem, dużą porcją frytek i czterema krążki cebuli w pikantnej panierce Cajun 56.00 34 EXTREME BURGER THE DEVASTATOR Trzy burgery wołowe zapiekane z serem Monterey Jack serwowane z sosami Fridays™ Signature Glaze i BBQ, cebulą karmelizowaną, bekonem, sałatą, ogórkami korniszon oraz plastrami pomidora 64.00 35 JAPANESE WAGYU BURGER Burger wołowy z japońskiej rasy Wagyu. Soczyste i delikatnie grillowane mięso z dodatkiem chrupiącego bekonu, plastrów pomidora, sera Monterey Jack, sałaty i cebuli. Podawany w bułce brioche z sosem Elote na bazie serów Parmezan i Cheddar z nutą chili oraz chrupiącymi frytkami julienne. Wybierz sos którym polejemy Twojego burgera: Chili Marmalade Glaze, Tequila Glaze, Sriracha Honey, Chimichurri. 53.00 35a ULTIMATE JAPANESE WAGYU BURGER Burger wołowy z japońskiej rasy Wagyu. Soczyste i delikatnie grillowane mięso z dodatkiem chrupiącego bekonu, plastrów pomidora, sera Monterey Jack, sałaty i cebuli. Podawany w bułce brioche z sosem Elote na bazie serów Parmezan i Cheddar z nutą chili oraz chrupiącymi frytkami julienne. Wybierz sos którym polejemy Twojego burgera: Chili Marmalade Glaze, Tequila Glaze, Sriracha Honey, Chimichurri. 72.00

DANIA GŁÓWNE - GRILL

Wszystkie steki podajemy z jednym sosem i dwoma dodatkami gratis.
SOS DO WYBORU:
Fridays Signature Glaze
Sos Chrzanowo-majonezowy
Serowy na bazie piwa
Five alarm
BBQ
Sos z ziarnami zielonego pieprzu oraz Brandy

DODATKI DO WYBORU:
Chrupiące frytki
Puree ziemniaczano - serowe
Ryż jaśminowy
Grillowana kolba kukurydzy z pikantnym masłem
Panierowane krążki cebuli
Gotowane brokuły z masłem czosnkowym
Fasola szparagowa z papryką, czosnkiem, cebulą oraz prażonymi płatkami migdałów
Warzywa zapiekane - cukinia, marchew, papryka, cebula
Surówka colesław
Cienko krojone frytki z tartym parmezanem, masłem czosnkowym i natką pietruszki

37 NEW YORK STRIP STEAK Okazały, 300 gramowy stek ze środkowej części rostbefu, doskonale przyprawiony i grillowany wedle życzenia, pokryty delikatnym masłem ziołowym. Serwowany z wybranym sosem i dwoma dodatkami do wyboru. 69.00 38 FILET MIGNON Doskonale przyprawiony i grillowany wedle życzenia 220 gramowy stek krojony ze środkowej części polędwicy wołowej, pokryty delikatnym masłem ziołowym. Serwowany z wybranym sosem i dwoma dodatkami do wyboru 87.00 39 BLACK ANGUS STEAK Perfekcyjnie przyprawiony i grillowany tak jak lubisz 220 gramowy stek z Angusa, pokryty delikatnym masłem ziołowym. Serwowany z wybranym sosem i dwoma dodatkami do wyboru. 63.00 40 FRIDAYS™ BEEF RIBS Żeberka wołowe wolno pieczone a następnie perfekcyjnie grillowane i polane dowolnym sosem. Serwowane z colesławem i chrupiącymi frytkami z tartym Parmezanem, masłem czosnkowym oraz natką pietruszki. 73.00 41 BABY BACK BBQ RIBS Ogromna porcja perfekcyjnie przyrządzonych żeberek wieprzowych, wolno pieczonych a następnie grillowanych w naszym sosie BBQ, podawane z chrupiącymi frytkami i colesławem 63.00 41a Połówka Half-Rack Baby Back Ribs Pół porcji perfekcyjnie przyrządzonych żeberek wieprzowych, wolno pieczonych a następnie grillowanych w naszym sosie BBQ, podawane z chrupiącymi frytkami i colesławem. 47.00

GRILL - DANIA FRIDAYS SIGNATURE

43 FRIDAYS™ SIGNATURE GLAZED RIBS Żeberka wieprzowe wolno pieczone a następnie perfekcyjnie grillowane i polane naszym Fridays™ Signature Glaze. Serwowane z chrupiącymi frytkami oraz colesławem 65.00 43a Fridays™ Signature Half-Rack Ribs Pół porcji żeberek wieprzowych wolno pieczonych a następnie perfekcyjnie grillowane i polane naszym Fridays™ Signature Glaze. Serwowane z chrupiącymi frytkami oraz colesławem 49.00 44 FRIDAYS™ SIGNATURE NEW YORK STRIP STEAK Okazały, 300 gramowy stek ze środkowej części rostbefu grillowany na życzenie, serwowany z naszym oryginalnym sosem Fridays™ Signature Glaze z dwoma dodatkami do wyboru: Chrupiące frytki; Puree ziemniaczano-serowe; Ryż jaśminowy; Grillowana kolba kukurydzy z pikantnym masłem; Panierowane krążki cebuli, Gotowane brokuły z masłem czosnkowym; Fasola szparagowa z papryką, czosnkiem, cebulą i prażonymi płatkami migdałów; Warzywa zapiekane: cukinia, marchew, papryka,cebula; Colesław; Cienko krojone frytki z tartym Parmezanem, masłem czosnkowym i natka pietruszki 71.00 45a FRIDAYS™ SIGNATURE CHICKEN Dwie soczyste piersi z kurczaka grillowane z naszym sosem Fridays™ Signature Glaze, serwowane z naszym oryginalnym sosem Fridays™ Signature Glaze oraz dwoma dodatkami do wyboru: Chrupiące frytki; Puree ziemniaczano-serowe; Ryż jaśminowy; Grillowana kolba kukurydzy z pikantnym masłem; Panierowane krążki cebuli, Gotowane brokuły z masłem czosnkowym; Fasola szparagowa z papryką, czosnkiem, cebulą i prażonymi płatkami migdałów; Warzywa zapiekane: cukinia, marchew, papryka,cebula; Colesław; Cienko krojone frytki z tartym Parmezanem, masłem czosnkowym i natka pietruszki 45.00 46 FRIDAYS™ SIGNATURE SALMON Filet z łososia grillowany z sosem Fridays™ Signature Glaze, serwowany z naszym oryginalnym sosem Fridays™ Signature Glaze oraz z dwoma dodatkami do wyboru: Chrupiące frytki; Puree ziemniaczano-serowe; Ryż jaśminowy; Grillowana kolba kukurydzy z pikantnym masłem; Panierowane krążki cebuli, Gotowane brokuły z masłem czosnkowym; Fasola szparagowa z papryką, czosnkiem, cebulą i prażonymi płatkami migdałów; Warzywa zapiekane: cukinia, marchew, papryka,cebula; Colesław; Cienko krojone frytki z tartym Parmezanem, masłem czosnkowym i natka pietruszki 63.00 47 FRIDAYS™ SIGNATURE FILET MIGNON Miękka i aromatyczna 220 gramowa środkowa część z polędwicy wołowej doskonale przyprawiona i grillowana tak jak lubisz. Serwowana z naszym oryginalnym sosem Fridays™ Signature Glaze oraz dwoma dodatkami do wyboru: Chrupiące frytki; Puree ziemniaczano-serowe; Ryż jaśminowy; Grillowana kolba kukurydzy z pikantnym masłem; Panierowane krążki cebuli, Gotowane brokuły z masłem czosnkowym; Fasola szparagowa z papryką, czosnkiem, cebulą i prażonymi płatkami migdałów; Warzywa zapiekane: cukinia, marchew, papryka,cebula; Colesław; Cienko krojone frytki z tartym Parmezanem, masłem czosnkowym i natka pietruszki 89.00

DANIA GŁÓWNE - FAWORYCI FRIDAYS

48 CHILI MARMALADE GLAZED RIBS - WIEPRZOWE Żeberka zapiekane w pikantno-słodkiej glazurze z naszą domową przyprawą Cowboy Rub, posypane prażonymi orzechami pekan. Serwowane z kawałkami kolby kukurydzy z sosem Sriracha z miodem, posypane serem Feta i kolendrą. Do tego porcja frytek julienne. 68.00 48a TEQUILA GLAZED RIBS - WIEPRZOWE Żeberka zapiekane w pikantno-słodkiej glazurze z nutą tequili, ananasa i papryczek chipotle. Serwowane z kawałkami kolby kukurydzy z sosem Chimichurri oraz serem Feta i porcją frytek julienne. 68.00 48b SRIRACHA HONEY GLAZED - WIEPRZOWE Żeberka zapiekane z pikantnym ale zarazem maślano-miodowym sosem Sriracha. Serwowane z kawałkami kolby kukurydzy z sosem Elote na bazie serów Parmezan i Cheddar z nutą chili posypane serem Feta i kolendrą do tego porcja frytek julienne. 68.00 49 CHILI MARMALADE GLAZED RIBS - WOŁOWE Żeberka zapiekane w pikantno-słodkiej glazurze z naszą domową przyprawą Cowboy Rub, posypane prażonymi orzechami pekan. Serwowane z kawałkami kolby kukurydzy z sosem Sriracha z miodem, posypane serem Feta i kolendrą. Do tego porcja frytek julienne. 73.00 49a TEQUILA GLAZED RIBS - WOŁOWE Żeberka zapiekane w pikantno-słodkiej glazurze z nutą tequili, ananasa i papryczek chipotle. Serwowane z kawałkami kolby kukurydzy z sosem Chimichurri oraz serem Feta i porcją frytek julienne. 73.00 49b SRIRACHA HONEY GLAZED - WOŁOWE Żeberka zapiekane z pikantnym ale zarazem maślano-miodowym sosem Sriracha. Serwowane z kawałkami kolby kukurydzy z sosem Elote na bazie serów Parmezan i Cheddar z nutą chili posypane serem Feta i kolendrą do tego porcja frytek julienne. 73.00 51 DIJON CRUSTED CHICKEN Dwie soczyste piersi z kurczaka w chrupiącej, złotej panierce marynowane w musztardzie Djion i posypane świeżo startym Parmezanem. Serwowane z makaronem z kremowym sosem z pieczonymi grzybami i brokułami 35.00 52 CREAMY BUFFALO CHICKEN PASTA Paski kurczaka w chrupiącej panierce i ostrym sosie Buffalo serwowane z makaronem w śmietanowym sosie serowym. Całość udekorowana szczypiorkiem i świeżym pomidorem. 35.00 53 CAJUN SHRIMP & CHICKEN PASTA Soczyste krewetki oraz kawałki z kurczaka przyprawione i podsmażone z czerwoną papryką. Całość serwowana w kremowym sosie Cajun– Alfredo z serem Parmezan oraz makaronem fettuccine i szczypiorkiem. 37.00 54 CRISPY CHICKEN TENDERS Panierowane i smażone na złoto polędwiczki z kurczaka serwowane z chrupiącymi frytkami, colesławem oraz dressingiem miodowo-musztardowym. 35.00 55 CHICKEN AND BROCCOLI ALFREDO Kawałki kurczaka i brokuła delikatnie podsmażone na klarownym maśle, serwowane z makaronem fettuccine w śmietanowym sosie z wędzonym serem Gouda oraz Parmezan. Całość udekorowana natką pietruszki i świeżym pomidorem. 33.00 56 COINTREAU® CHILI SHRIMP Krewetki marynowane w sosach: jalapeño oraz Cointreau®, podawane z ryżem jaśminowym, podsmażonymi brukselkami i czerwoną cebulą. Całość udekorowana karmelizowaną cząstką pomarańczy i kolendrą. 45.00 57 FRIDAYS™ SHRIMP Dwanaście krewetek ręcznie panierowanych w łagodnej panierce, smażonych na złoty kolor, serwowanych z frytkami oraz sosem do wyboru: Fridays Signature Glaze, Sos Chrzanowo-majonezowy, Serowy na bazie piwa, Five alarm, BBQ, Sos z ziarnami zielonego pieprzu oraz Brandy 49.00

Kids Menu

71 Kids Chicken Fingers - dla dzieci Panierowane i smażone polędwiczki z kurczaka podawane z chrupiącymi frytkami oraz sosem Honey Mustard 15.00 71a Kids Hot Dog - dla dzieci Grillowana parówka podawana w chrupiącej tostowanej bułce z frytkami 9.00 71b Kids Cheeseburger - dla dzieci Burger wołowy grillowany i zapiekany z żółtym serem, serwowany w tostowanej bułce z dodatkiem pomidora i sałaty oraz chrupiących frytek 15.00 71c Kids Cheese Nachos - dla dzieci Tortilla kukurydziana zapiekana z serem serwowana z pomidorową salsą 9.00 72 Kids Pasta with Tomato Sauce Makaron fettuccine z pomidorowym sosem marinara 9.00 73 Kids Grilled Cheese Sandwich - dla dzieci Doskonałe połączenie pieczywa tostowego z serem Natan i naszymi frytkami 9.00 74 Kids Chicken Fajitas - dla dzieci Dwie pszenne tortille z grillowanym kurczakiem, sałatą szatkowaną, pomidorem i tartym serem Natan 13.00 75 Kids Fettuccine Alfredo with Chicken - dla dzieci Makaron fettuccine w kremowym sosie serowo–śmietanowym (parmesan, śmietana, masło) z kawałkami kurczaka saute (posypany siekana pietruszką) 15.00

Desery

76a CHOCOLATE MALT CAKE Trzy warstwy naszego domowego ciasta czekoladowego przełożonego kremem czekoladowym. 19.00 77 PINEAPPLE RUM CHEESECAKE Dekadencki kremowy sernik z pyszną skorupką z krakersów graham polany ciepłym sosem ananasowo-rumowym oraz przyozdobiony bitą śmietaną i listkami mięty 23.00

Napoje

N1 STRAWBERRY LEMONADE SLUSH Lemoniada z purée z truskawek 15.00 N2 CHERRY LIME LEMONADE SLUSH Świeży sok z cytryny i limonki, wiśnie maraschino, cukier, syrop grenadine, syrop z agawy, na lodzie krusznym 15.00 N3 NOVEMBER SEABREEZE Sok żurawinowy i jabłkowy, świeży sok z limonki i cytryny, woda gazowana, na lodzie kruszonym 13.00 N4 PINEAPPLE SUNSHINE Sok ananasowy i pomarańczowy, świeży sok z limonki i cytryny, purée z marakui, woda gazowana, na lodzie kruszonym 13.00 N5 STRAWBERRY BANANA SMOOTHIE Banan, puree truskawkowe, krem kokosowy, sok ananasowy, syrop grenadine. 17.00 N6 TROPICAL RUNNER SMOOTHIE Banan, sok ananasowy, krem kokosowy. 17.00 N7 TRIPLE BERRY SMOOTHIE Purée truskawkowe, jeżyny, maliny, syrop z agawy, świeży sok z limonki i cytryny, sok żurawinowy, krem kokosowy, świeże truskawki. 21.00 N8 OREO MILKSHAKE Mleko, lody waniliowe, ciasteczka Oreo i bita śmietana 25.00