Przystawki zimne 1 Tatar z pomidorów Z kaparami i szalotką 64.00 2 Płatki marynowanej polędwicy wołowej Z musem truflowym, kaparami i serem dojrzewającym 84.00 3 Zimne nóżki W galarecie 54.00 4 Tatar a la Wieniawa Z polędwicy wołowej z domowymi piklami 64.00 5 Sałata z wędzonym jesiotrem Z gospodarstwa rybackiego Szwaderki, pomidorkami koktajlowymi i winegretem miodowo-cytrynowym 74.00 6 Śledź w oleju lnianym Z pieczonym ziemniakiem i marynowaną cebulą 64.00 7 Plastry marynowanego tuńczyka Z musem chrzanowym 124.00 Przystawki ciepłe 10 Cynaderki cielęce W śmietanie 64.00 11 Brukselka smażona Podana w emulsji maślano-miodowej na ostro 54.00 12 Foie gras smażone na calvadosie Podane na brioche z konfitura śliwkowa 124.00 Zupy 16 Rosół z kapłona Z domowym makaronem 50.00 17 Krem z topinamburu Z aromatem trufli 50.00 18 Żurek z jajkiem I kiełbasą 50.00 19 Flaki Po warszawsku 54.00 Dania główne 20 Gołąbki po biłgorajsku Z kaszą gryczaną i grzybami 74.00 21 De Volaille Z puree ziemniaczanym i marchewką z groszkiem 80.00 22 Rumsztyk wołowy z cebulką Młodymi ziemniakami i sałatką z ogórków małosolnych 84.00 23 Kotlet mielony Z młodymi ziemniakami i burakami 80.00 24 Bryzol cielęcy Podany z ziemniakami, groszkiem cukrowym i jajkiem sadzonym 124.00 25 Noga kaczki Confit Z sosem różano pigwowym podana z kopytkami i modrą kapustą 104.00 27 Comber z jelenia Podany z sosem ze smardzów, skorzonerą i grzybami 264.00 28 Polędwica Rossini z Foie gras Podana z Gratin ziemniaczanym, ragout grzybowym i sosem Madeira 204.00 29 Węgorz Confit Podany z puree z zielonego groszku, pedami brokuła i sosem paprykowym 174.00 30 Kulbin w sosie rakowym Ze spaghetti z cukinii i puree z pietruszki 164.00 31 Pierogi ruskie Z okrasą z cebuli 64.00 32 Pierogi z mięsem Z okrasą z boczku 74.00 Desery 36 Torcik pralinowy Torcik pralinowy 54.00 37 Kisiel wiśniowy Z parfait chałwowym 40.00 38 Sernik z czekoladą Sernik z czekoladą 40.00 39 Ptasie mleczko Z truskawkami 44.00