Przystawki zimne 1 Tatar z pomidorów Z kaparami i szalotką 64.00 2 Płatki marynowanej polędwicy wołowej Z musem truflowym, kaparami i serem dojrzewającym 84.00 3 Zimne nóżki W galarecie 54.00 4 Tatar a la Wieniawa Z polędwicy wołowej z domowymi piklami 64.00 5 Sałata ze szparagami Pomidorkami koktajlowymi i winegretem warzywnym 64.00 6 Śledź w oleju lnianym Z pieczonym ziemniakiem i marynowaną cebulą 64.00 7 Pomidory malinowe podane z Bufalą I pesto z czosnku niedźwiedziego 64.00 Przystawki ciepłe 10 Cynaderki cielęce w śmietanie Z czosnkiem i zieloną pietruszką 64.00 11 Szparagi na maśle Z bułką tartą 57.00 12 Szparagi w emulsji maślanej Oraz jajkiem poche i sosem mousseline 64.00 Zupy 16 Rosół z kapłona Z domowym makaronem 50.00 17 Chłodnik Po litewsku 50.00 18 Krem ze szparagów Z aromatem trufli 51.00 19 Botwinowa Z jajkiem poche 54.00 Dania główne 20 Chołojec Ze skwarkami z podgardla i ziemniakami 54.00 21 De Volaille Z puree ziemniaczanym i marchewką z groszkiem 79.00 22 Rumsztyk wołowy z cebulką Młodymi ziemniakami i sałatką z ogórków małosolnych 84.00 23 Kotlet mielony Z gotowanymi ziemniakami i smażonymi buraczkami 79.00 24 Bryzol cielęcy Podany z ziemniakami, fasolką szparagową i jajkiem sadzonym 124.00 25 Noga kaczki Confit W sosie rabarbarowym podana z kopytkami i modrą kapustą 104.00 27 Sznycel z kapusty włoskiej Z jajkiem sadzonym, opiekanymi ziemniakami i jarmużem 74.00 28 Polędwica Rossini z Foie gras Podana ziemniakami Duchesse, smażonymi szparagami i sosem demi-glace 204.00 29 Okoń jeziorowy W sosie z czosnku niedźwiedziego podany ze szparagami i ryżem z warzywami 164.00 30 Kulbin w sosie rakowym Ze spaghetti z cukinii i puree z pietruszki 164.00 31 Pierogi ruskie Z okrasą z cebuli 64.00 32 Pierogi z mięsem Z okrasą z boczku 74.00 224 Biodrówka jagnięca z sosem ze smardzów Podana z młodymi burakami w miodzie i prażonymi orzechami oraz młodymi ziemniakami 224.00 Desery 37 Kisiel wiśniowy Z parfait chałwowym 40.00 38 Sernik z czekoladą Sernik z czekoladą 40.00 39 Ptasie mleczko Z truskawkami 44.00