1
Podwędzany tatar z polędwicy wołowej rasy Black Angus
Z majonezem ziołowym, prażony słonecznik, marynowany borowik, kiszony ogórek, pikle, bagietka
55.00
2
Francuskie ziemniaki z majonezem truflowym
Parmezanem i letnią truflą
39.00
3
Carpaccio wołowe
świeża pieczarka, kapary, rukola, parmezan, oliwa, pieprz
55.00
4
Carpaccio z ośmiornicy
Z ogórkiem, czosnkowo-ziołowy sos verde
62.00
5
Szparagi na maśle truflowym
Jajo sadzone, pastrami
45.00
6
Świeża ostryga Fine De Claire z Francji 1 szt.
Z sosem ponzu i cytrynądostępne od piątku do niedzieli
18.00
7
Sałata Cezar z kurczakiem
Pomidorkami cherry, kaparami, parmezanem i grzanką ziołową
45.00
8
Sałata Cezar z krewetkami
Pomidorkami cherry, kaparami, parmezanem i grzanką ziołową
49.00
9
Krewetki tygrysie (7 szt.)
Z chili i czosnkiem w oliwie z oliwek, natka pietruszki, bagietka
49.00
10
Deska Tapas
Selekcja serów, wędlin, papryczki padron, oliwki, grzanki, orzechy, owoce
65.00
12
Wolno pieczona gicz z polskiej jagnięciny
Rozmarynowy sos własny z pieczenia, kremowe puree ziemniaczane, boczniak królewski, pak choi
98.00
13
Policzki wołowe rasy Black Angus z mazurskiej farmy wolno gotowane
Z sosem własnym z puree ziemniaczanym, sałatką z ogórka małosolnego i groszku z vinegretem z musztardy francuskiej
76.00
14
Grillowane warzywa z dzikim brokułem
I francuskimi ziemniakami, sos z karmelizowanej cebuli
47.00
15
Halibut gotowany w maśle
Z sosem śmietanowym z kawiorem i białym winem, soczewica bieługa z pomidorami i bobem, fasolka szparagowa
69.00
16
Ravioli ze szparagami i mascarpone
Edamame, emulsja maślana, parmezan, szczypiorek
49.00
17
Noga z kaczki pekińskiej confit
Sos z winem Porto, zapiekanka ziemniaczana z truflą, baby brokuł i fasolka szparagowa
68.00
19
Pieczony kurczak baby
Z masłem tymiankowym i czosnkiem, pieczone ziemniaki francuskie, warzywa w maślanej emulsji, Aioli z czarnego czosnku
74.00