1
Podwędzany tatar wołowy
Z majonezem ziołowym, prażony słonecznik, marynowany borowik, kiszony ogórek, pikle, bagietka
49.00
2
Francuskie ziemniaki z majonezem truflowym
Parmezanem i letnią truflą
39.00
4
Sałata Cezar z kurczakiem
Pomidorkami cherry, kaparami, parmezanem i grzanką ziołową
44.00
5
Sałata Cezar z krewetkami
Pomidorkami cherry, kaparami, parmezanem i grzanką ziołową
49.00
6
Krewetki tygrysie (7 szt.)
Z chili i czosnkiem w oliwie z oliwek, natka pietruszki, bagietka
49.00
13
Policzki wołowe wolno gotowane
Z sosem własnyn z puree ziemniaczanym, sałatką z ogórka małosolnego i groszku z vinegretem z musztardy francuskiej
74.00
14
Grillowane warzywa z dzikim brokułem
I francuskimi ziemniakami, sos z karmelizowanej cebuli
47.00
15
Halibut gotowany
W maśle z sosem śmietanowym z kawiorem i białym winem, soczewica bieługa z pomidorami i bobem, fasolka szparagowa
69.00
16
Ravioli z borowikami
W emulsji truflowej, bób, parmezan, szczypiorek
49.00
17
Noga z kaczki pekińskiej confit
Sos z winem Porto, zapiekanka ziemniaczana z truflą, baby brokuł i fasolka szparagowa
64.00
19
Pierś z kurczaka zagrodowego
Ziemniaki francuskie, palony brokuł, sos kurkowy z tymiankiem
57.00