Yandex
22 651 90 03
www.roomservice.pl
Międzynarodowa

Villa 22

Przystawki

1 Podwędzany tatar wołowy Z majonezem ziołowym, prażony słonecznik, marynowany borowik, kiszony ogórek, pikle, bagietka 49.00 2 Francuskie ziemniaki z majonezem truflowym Parmezanem i letnią truflą 39.00 3 Kurki leśne z szalotką i śmietaną Zapiekane z parmezanem, bagietka 42.00 4 Sałata Cezar z kurczakiem Pomidorkami cherry, kaparami, parmezanem i grzanką ziołową 44.00 5 Sałata Cezar z krewetkami Pomidorkami cherry, kaparami, parmezanem i grzanką ziołową 49.00 6 Krewetki tygrysie (7 szt.) Z chili i czosnkiem w oliwie z oliwek, natka pietruszki, bagietka 49.00

Zupy

8 Rosół z kaczki z pierożkami z mięsem Pomidorkami, szczypiorkiem i oliwą lubczykową 31.00

Dania Główne

13 Policzki wołowe wolno gotowane Z sosem własnyn z puree ziemniaczanym, sałatką z ogórka małosolnego i groszku z vinegretem z musztardy francuskiej 74.00 14 Grillowane warzywa z dzikim brokułem I francuskimi ziemniakami, sos z karmelizowanej cebuli 47.00 15 Halibut gotowany W maśle z sosem śmietanowym z kawiorem i białym winem, soczewica bieługa z pomidorami i bobem, fasolka szparagowa 69.00 16 Ravioli z borowikami W emulsji truflowej, bób, parmezan, szczypiorek 49.00 17 Noga z kaczki pekińskiej confit Sos z winem Porto, zapiekanka ziemniaczana z truflą, baby brokuł i fasolka szparagowa 64.00 19 Pierś z kurczaka zagrodowego Ziemniaki francuskie, palony brokuł, sos kurkowy z tymiankiem 57.00

Desery

22 Fondant z belgijskiej czekolady Z płynnym środkiem 26.00