Yandex
22 651 90 03
www.roomservice.pl
Międzynarodowa

Villa 22

Śniadania

Dostępne wtorek-piątek od 12:00 do 15:00 oraz sobotę i niedzielę od 10.00 do 14.30

S1 Korean Dream Wytrawny gofr, chrupiący kurczak po koreańsku, bekon, sadzone jajko eko, pikle z rzepy, porcja świeżych owoców 42.00 S2 Salomon Benedict Wytrawny gofr, łosoś wędzony, szpinak, eko jajko w koszulce, kawior, sos holenderski, porcja świeżych owoców 38.00 S3 Warsaw Touch Gofr na słodko, konfitura jabłkowa, cynamon, miód, porcja świeżych owoców 29.00 S5 Parma Wytrawny gofr, szynka parmeńska, szpinak, jajko sadzone eko, rukola, salsa pomidorowa z oliwą, porcja świeżych owoców 38.00 S6 Królewskie śniadania dla dwojga Stwórz wyjątkowy zestaw, wybierz dwie z czterech pozycji śniadaniowych, do każdego zestawu podajemy: sałatę, sezonowe owoce, świeże pieczywo, masło POZYCJE ŚNIADANIOWE DO WYBORU: - Parma - wytrawny gofr, szynka parmeńska, szpinak, jajo sadzone eko, rukola, salsa pomidorowa - Warsaw Touch - Słodki gofr, karmelizowane jabłko, krem waniliowy, lody waniliowe, okruchy z piernika  - Omlette - Omlet, grzyby, pomidory, parmezan  - Asian Shakshuka - Shakshuka, feta, jajko sadzone, pietruszka, pomidory 79.00

Przystawki

1 Podwędzany tatar wołowy Z majonezem z czosnkiem niedźwiedzim, grzybkami shimej, słonecznikiem, szczypiorkiem i piklami 49.00 2 Chrupiące ziemniaki z majonezem truflowym Parmezanem i letnią truflą 39.00 3 Marynowane tofu w sosie hoisin (Vegan) Z sałatką z rzepy i pora, majonezem siracha i kolendrą 36.00 4 Sałaty z sosem cezar z kurczakiem Z pomidorkami cherry, kaparami, parmezanem i grzanką ziołową 44.00 5 Sałaty z sosem cezar z krewetkami Z pomidorkami cherry, kaparami, parmezanem i grzanką ziołową 49.00

Zupy

8 Rosół z kaczki z pierożkami z mięsem Pieczonymi pomidorki, szczypiorkiem i oliwą lubczykową 31.00 9 Zupa cebulowa z grzanką truflową Z serem gruyer i oliwą z czosnku niedźwiedziego 29.00

Dania Główne

13 Policzki wołowe wolno gotowane Z sosem własnyn z puree ziemniaczanym, sałatką z ogórka małosolnego i groszku z vinegretem z czosnku niedźwiedziego 74.00 14 Smażone szparagi (Vegan) Z baby brokułem z ziemniakami francuskimi i sosem gouchujang 47.00 15 Halibut gotowany W maśle z sosem ziołowym na bazie maślanki z kawiorem, groszek cukrowy ze szparagami i sałatka z czarnej soczewicy 69.00 16 Udon z krewetkami Z sosem z zielonego curry, czerwoną cebulą, zielonymi warzywami z kolendrą i prażonymi orzechami z sezamem 49.00 17 Noga z kaczki pekińskiej Z sosem porto z zapiekanką ziemniaczaną z truflą i baby brokułem 64.00 18 Ravioli ze szparagami W emulsji maślanej z groszkiem i czosnkiem niedźwiedzim, parmezanem i szczypiorkiem 49.00 19 Pierś z kurczaka zagrodowego Ze smażoną sałata rzymska z dresingiem, sosem tymiankowym i ziemniakami francuskimi 57.00

Desery

20 Ptyś z kruszonką Z kremem pistacjowym z owocami 32.00 21 Sernik z białą czekoladą Z sosem z czerwonej porzeczki z owocami 29.00