1
Sajgonki na ciepło z warzywami 3 szt.
Sajgonki na ciepło w cienkim pszennym cieście, z kapustą, grzybami mun i makaronem sojowym, podawane z naszym sosem słodkie chili
26.31
2
Sajgonki na ciepło z kurczakiem 3 szt.
Sajgonki na ciepło w cienkim pszennym cieście, z kapustą, grzybami mun, makaronem sojowym i kurczakiem, podawane z naszym sosem słodkie chili.
28.31
3
Sajgonki na ciepło z krewetkami 3 szt.
Sajgonki na ciepło w cienkim pszennym cieście, z kapustą, grzybami mun, makaronem sojowym i krewetkami, podawane z naszym sosem słodkie chili
37.31
4
Chipsy krewetkowe z sosem orzechowym
Chipsy krewetkowe z tajskim sosem orzechowym WHY THAI.
15.00
5
Pierożki Bao z warzywami
Pięć pierożków z ciasta drożdżowego gotowanych na parze, podawanych z sosem sojowym z dodatkiem szalotki, kolendry z odrobiną tajskiego chili
31.31
6
Pierożki Bao z kurczakiem hoisin
Pięć pierożków z ciasta drożdżowego gotowanych na parze, podawanych z sosem sojowym z dodatkiem szalotki, kolendry z odrobiną tajskiego chili
31.31
8
Bami Tom Yum z warzywami
Pikantna zupa tajska z chili, pomidorami, cebulą czerwoną, grzybami słomianymi i boczniakami. Z makaronem ryżowym vermicelli oraz świeżą kolendrą. Objętość 500ml. Danie ostre.
32.31
9
Bami Tom Yum z kurczakiem
Pikantna zupa tajska z chili, pomidorami, cebulą czerwoną, grzybami słomianymi i boczniakami. Z makaronem ryżowym vermicelli oraz świeżą kolendrą. Objętość 500ml. Danie ostre.
34.31
10
Bami tom Yum z krewetkami
Pikantna zupa tajska z chili, pomidorami, cebulą czerwoną, grzybami słomianymi i boczniakami. Z makaronem ryżowym vermicelli oraz świeżą kolendrą. Objętość 500ml. Danie ostre.
40.31
11
Tom Kha z warzywami
Zupa na bazie mleczka kokosowego i galangalu, z trawą cytrynową, liśćmi kaffiru i odrobiną chili. Ze świeżą kolendrą, pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą oraz grzybami słomianymi i boczniakami. Objętość 500ml. Danie średnio ostre.
32.31
12
Tom Kha z kurczakiem
Zupa na bazie mleczka kokosowego i galangalu, z trawą cytrynową, liśćmi kaffiru i odrobiną chili. Ze świeżą kolendrą, pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą oraz grzybami słomianymi i boczniakami. Objętość 500ml. Danie średnio ostre.
34.31
13
Tom Kha z krewetkami
Zupa na bazie mleczka kokosowego i galangalu, z trawą cytrynową, liśćmi kaffiru i odrobiną chili. Ze świeżą kolendrą, pomidorkami koktajlowymi, czerwoną cebulą oraz grzybami słomianymi i boczniakami. Objętość 500ml. Danie średnio ostre.
40.31
16
Pad thai z warzywami
Makaron ryżowy ze słodko-kwaśnym sosem tamaryndowym na bazie azjatyckich grzybów, tofu, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem, kapustą pak choi, orzeszkami, marchewką i limonką. Danie łagodne.
44.31
17
Pad thai z kurczakiem
Makaron ryżowy ze słodko-kwaśnym sosem tamaryndowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem, jajkiem, tofu, orzeszkami, marchewką i limonką. Danie łagodne.
44.31
18
Pad thai z krewetkami argentyńskimi
Makaron ryżowy ze słodko-kwaśnym sosem tamaryndowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem, jajkiem, tofu, orzeszkami, marchewką i limonką. Danie łagodne.
57.31
19
Pad Thai królewski
Makaron ryżowy z kurczakiem i krewetkami, słodko-kwaśnym sosem tamaryndowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem, jajkiem, tofu, orzeszkami, marchewką i limonką. Danie łagodne.
54.31
20
Keang Lueng z warzywami
Tajskie danie na bazie żółtej pasty curry oraz mleczka kokosowego z bakłażanem, cukinią, groszkiem i brokułami, chili oraz tofu, podawane z ryżem jaśminowym. Danie średnio ostre.
46.31
21
Keang Lueng z kurczakiem
Tajskie danie na bazie żółtej pasty curry oraz mleczka kokosowego i sosu rybnego z chili, z dodatkiem liści kaffiru, tajskiej bazylii, bakłażana, cukinii, groszku i brokułów oraz kurczakiem. Podawane z ryżem jaśminowym. Danie średnio ostre.
48.31
22
Keang Lueng z krwetkami
Tajskie danie na bazie żółtej pasty curry oraz mleczka kokosowego i sosu rybnego z chili, z dodatkiem liści kaffiru, tajskiej bazylii, bakłażana, cukinii, groszku i brokułów oraz krewetkami. Podawane z ryżem jaśminowym. Danie średnio ostre.
57.31
23
Keang Pad czerwone curry z warzywami
Pikantne, tajskie danie na bazie czerwonej pasty curry oraz mleczka kokosowego i sosu rybnego z chili, z dodatkiem liści kaffiru, tajskiej bazylii, bakłażana, cukinii, groszku i brokułów oraz marchewką i tofu. Podawane z ryżem jaśminowym. Danie bardzo ostre.
46.31
24
Keang Pad - czerwone curry z warzywami i kurczakiem
Pikantne, tajskie danie na bazie czerwonej pasty curry oraz mleczka kokosowego i sosu rybnego z chili, z dodatkiem liści kaffiru, tajskiej bazylii, bakłażana, cukinii, groszku i brokułów oraz kurczakiem. Podawane z ryżem jaśminowym. Danie bardzo ostre.
48.31
25
Keang Pad - czerwone curry z warzywami i krewetkami
Pikantne, tajskie danie na bazie czerwonej pasty curry oraz mleczka kokosowego i sosu rybnego z chili, z dodatkiem liści kaffiru, tajskiej bazylii, bakłażana, cukinii, groszku, brokułów i krewetkami. Podawane z ryżem jaśminowym. Danie bardzo ostre.
57.31
26
Keang Kiew Waan - zielone curry z warzywami i tofu
Pikantne, tajskie danie na bazie zielonej pasty curry oraz mleczka kokosowego i sosu rybnego, z chili, dodatkiem liści kaffiru, tajskiej bazylii, bakłażana, cukinii, groszku i brokułów. Podawane z ryżem jaśminowym. Danie ostre.
46.31
27
Keang Kiew Waan - zielone curry z warzywami i kurczakiem
Pikantne, tajskie danie na bazie zielonej pasty curry oraz mleczka kokosowego i sosu rybnego, z chili, dodatkiem liści kaffiru, tajskiej bazylii, bakłażana, cukinii, groszku i brokułów. Podawane z ryżem jaśminowym. Danie ostre.
48.31
28
Keang Kiew Waan - zielone curry z warzywami i krewetkami
Pikantne, tajskie danie na bazie zielonej pasty curry oraz mleczka kokosowego i sosu rybnego, z chili, dodatkiem liści kaffiru, tajskiej bazylii, bakłażana, cukinii, groszku i brokułów. Podawane z ryżem jaśminowym. Danie ostre.
57.31
29
Khao Phat z warzywami
Ryż jaśminowy smażony na woku z sosem ostrygowym, sojowym i tajską bazylią, marchewką, groszkiem oraz jajkiem sadzonym. Danie podawane z limonką, szczypiorkiem i kiełkami fasoli mung.
34.31
30
Khao Phat z kurczakiem
Ryż jaśminowy smażony na woku z sosem ostrygowym, sojowym i tajską bazylią, marchewką, groszkiem oraz jajkiem sadzonym. Danie podawane z limonką, szczypiorkiem i kiełkami fasoli mung.
34.31
31
Khao Phat z krewetkami
Ryż jaśminowy smażony na woku z sosem ostrygowym, sojowym i tajską bazylią, marchewką, groszkiem oraz jajkiem sadzonym. Danie podawane z limonką, szczypiorkiem i kiełkami fasoli mung.
57.31
32
Udon Pad Pah z warzywami
Japoński makaron pszenny smażony na woku z kapustą pak choi, grzybami mun, chili, kurkumą i sosem ostrygowym oraz mleczkiem kokosowym. Danie średnio ostre.
44.31
33
Udon Pad Gai z kurczakiem
Japoński makaron pszenny smażony na woku z kapustą pak choi, grzybami mun, chili, kurkumą i sosem ostrygowym oraz mleczkiem kokosowym. Danie średnio ostre.
44.31
34
Ped Pad Hoisin - kaczka hoisin
Pierś z kaczki krojona w plastry, smażona na woku, z zieloną, czerwoną i żółtą papryką oraz kapustą pekińską. Podawana z azjatyckim colesławem i ryżem jaśminowym. Danie Łagodne.
47.31
35
Gai Pad Nahm Prik Pao
Kawałki udka kurczaka z woka, panierowane w tajskim cieście, z dżemem z chili, żółtą i czerwoną marchewką, fasolką płaskostrąkową, brokułami, cebulą i kapustą pekińską. Danie podawane z azjatyckim colesławem i ryżem jaśminowym.
35.00
37
Bami Pad Pah - makaron pszenny z woka z warzywami
Chiński makaron pszenny smażony na woku, z cukinią, marchewką i grzybami mun w aromatycznym sosie sezamowo-ostrygowym z odrobiną tajskiego chili. Danie średnio ostre.
36.31
38
Bami Pad Gai - makaron pszenny z woka z kurczakiem
Chiński makaron pszenny smażony na woku, z cukinią, marchewką i grzybami mun w aromatycznym sosie sezamowo-ostrygowym z odrobiną tajskiego chili. Danie średnio ostre.
41.31
39
Bami Pad Ped - makaron pszenny z woka z kaczką
Chiński makaron pszenny smażony na woku, z cukinią, marchewką i grzybami mun w aromatycznym sosie sezamowo-ostrygowym z odrobiną tajskiego chili. Danie średnio ostre.
44.31
40
Krewetki w Panco z sosem majosriracha
Dziewięć krewetek panierowanych w japońskiej panierce panco, które podajemy z sosem mayosriracha. Danie lekko ostre.
44.31
44
Sen Me Pad See Ew
Wegetariański makaron ryżowy vermicelli z woka z azjatyckim sosem grzybowym, podawany z jajkiem, marchewką, szczypiorkiem, boczniakiem ostrygowatym i kapustą pekińską z odrobiną chili.
33.31