L1
Lunch Poniedziałek - ZESTAW MIĘSNY
Ogórkowa z koperkiemBitki wieprzowe w sosie własnym, puree ziemniaczane, zasmażane buraczki
41.00
L2
Lunch Poniedziałek - ZESTAW WEGE
Ogórkowa z koperkiemPieczony batat faszerowany szpinakiem i serem feta, sos jogurtowo- miętowy, granat, rukola
41.00
L3
Lunch Wtorek - ZESTAW MIĘSNY
Krem dyniowy na mleku kokosowym z imbirem, grzanki
Kurczak po parysku, puree ziemniaczane, surówka z marchewki i jabłka
41.00
L4
Lunch Wtorek - ZESTAW WEGE
Krem dyniowy na mleku kokosowym z imbirem, grzanki Domowe kopytka w sosie arrabbiata, natka pietruszki, parmezan
41.00
L5
Lunch Środa - ZESTAW MIĘSNY
Krupnik Cordon bleu z szynką i serem, puree ziemniaczane z musztardą francuską, domowy coleslaw
41.00
L6
Lunch Środa - ZESTAW WEGE
Krupnik Placki buraczane z emulsją z koziego sera, świeża gruszka, rukola
41.00
L7
Lunch Czwartek - ZESTAW MIĘSNY
Minestrone z makaronem orzo i bazylią Lasagne bolognese zapiekana z serem, aromatyczny sos pomidorowy
41.00
L8
Lunch Czwartek - ZESTAW WEGE
Minestrone z makaronem orzo i bazylią Quesadilla z szarpanym boczniakiem i warzywami, salsa pomidorowa z awokado, surówka z bialej kapusty z kolendrą
41.00
L9
Lunch Piątek - ZESTAW MIĘSNY
Tom yum na mleku kokosowym z makaronem ryżowym i świeżą kolendrą Devolay z masłem ziołowym, puree ziemniaczane, mizeria z rzodkiewką
41.00
L10
Lunch Piątek - ZESTAW WEGE
Tom yum na mleku kokosowym z makaronem ryżowym i świeżą kolendrą Kotlet z bakłażana w panierce panko, puree dyniowe, pesto bazyliowe, chrupiące sałaty z warzywami
41.00