Yandex
22 651 90 03
www.roomservice.pl
Polska

Zielony Niedźwiedź

Wrzuć na grilla i sam przygotuj.

Dania do samodzielnego przyrządzania na grillu. Do wszystkich pozycji dołączamy instrukcję jak je grillować.

G1 GRILL - Lula kebab Jagnięco-drobiowy, 500 gram - 2 szt 65.00 G2 GRILL - Mix kiełbas Kaszanka z cebulą, biała kiełbasa z kapustą kiszoną i kiełbasa tradycyjna. 500 gram - po 2 sztuki każda 59.00 G3 GRILL - Pierś kurczaka Marynowana w jogurcie z tymiankiem. 500 gram. 59.00 G4 GRILL - Karkówka w marynacie śliwkowej 500 gram 55.00 G5 GRILL - Pstrąg w całości 300 gram 55.00 G6 GRILL - Warzywa - bakłażan, cukinia, papryka, grzyby Z sosem jogurtowym i pomidorowym z kolendrą. 500 gram. 44.00 G7 GRILL - Ziemniak gotowany z twarożkiem Ziemniak gotowany z twarożkiem 10.00 G8 Sos jogurtowy Sos jogurtowy 5.00 G9 Sos pomidorowy z kolendrą Sos pomidorowy z kolendrą 5.00

Przystawki

1 Tatar z polędwicy wołowej z majonezem lubczykowym Rabarbarem, botwiną, ogórkiem gruntowym i cebulą perłową 39.00 2 Białe szparagi w palonym maśle Z suszoną w pudrze grzybowym wołowiną i musem lubczykowym 38.00 3 Grasica cielęca na blinie gryczanym Z musem z białych szparagów i dresingiem z botwiny 32.00 4 Pasztet z zająca z musem rabarbarowym, Kruszonką chlebową i kompresowanym rabarbarem 24.00 5 Sałata z zielonymi szparagami Musem z białych szparagów, rukwią wodną i rabarbarem 29.00 6 Sałata z plastrami kaczki Kalarepą i botwiną 28.00 7 Wybór polskich serów zagrodowych Z konfiturą 55.00 8 Deska polskich, naturalnych wędlin Z przysmakiem chrzanowym 55.00

Zupy

10 Bulion rybny z kolendrą Kalarepą i jesiotrem 32.00 11 Krem z białych szparagów Z ogórkiem gruntowym kompresowanym ze szczawiem i kruszonką pistacjową 25.00

Dania Główne

14 Stek z polędwicy wołowej Z białymi szparagami smażonymi ze szczawiem, młodą marchewką i musem z marchwi 95.00 15 Pieczeń jagnięca Z plackami z gotowanych ziemniaków, smażoną botwiną i rabarbarem 74.00 16 Królik z pieczoną kalarepą Smażonymi plastrami ziemniaków i zielonymi szparagami 68.00 17 Schab z kością marynowany w ziołach Z ziemniakiem pieczonym z bryndzą i młodą kapustą 49.00 18 Pstrąg z zielonymi szparagami Musem z białych szparagów i botwiną 56.00 19 Pielmieni z jagnięciną Z musztardą i kwaśną śmietaną 52.00 20 Pielmieni cielęco - wieprzowe Z marchwią marynowaną w kuminie 52.00

Desery

22 Kremowy sernik Z rabarbarem 23.00 23 Zielone szparagi w białej czekoladzie Na musie śmietankowo – szparagowym z żelem cytrynowym i kruszonką 29.00