Restauracja Kotłownia istnieje na warszawskim Żoliborzu od 2010 roku. W historycznym budynku – starej kotłowni WSM przy ul. Suzina 8 stworzyliśmy miejsce, które łączy w sobie „żoliborskość”, trochę oderwaną od pędzącej reszty Warszawy, z kulturą spożywania wina oraz kuchnią właściwą śródziemnomorskiemu klimatowi Włoch. Serwujemy dania kuchni włoskiej, oparte na oryginalnych produktach i tradycyjnych recepturach. Znajdziecie tutaj włoskie wina z małych, lokalnych, rodzinnych winnic, mających często wielowiekowe tradycje.
Caparzo Brunello di Montalcino Riserva dojrzewa przez 3 lata w beczkach z francuskiego i słoweńskiego dębu, a jeszcze rok w butelce. Robione jest tylko w najlepszych rocznikach ze starannie selekcjonowanych gron szczepu Sangiovese. Swoje najlepsze walory osiąga dopiero po kilku latach, a jego potencjał dojrzewania określa się na 20 lat i więcej. Produkowane w limitowanej ilości jako wino dla koneserów i ekspertów. Zaleca się dekantację na mimimum godzinę przed podaniem