Restauracja Japońska
Tomo Sushi
ul. Krucza 16/22
Godziny przyjmowania zamówień
www.tomo.pl
Zestawy
Nigiri tamagoi (1szt.)
Nigiri z rzepą marynowana (1szt.)
Futomaki wegetariańskie (6szt.)
California z warzywami w tempurze (6szt.) 45.00
Maki filadelfia z łososiem i awokado (6szt.)
Futomaki wegetariańskie (6szt.) 55.00
Hoso maki z łososiem (3szt.)
Futomaki wegetariańskie (6szt.)
Maki filadelfia, łosoś i awokado (6szt.) 62.00
Maki filadelfia, łosoś, awokado w tempurze (6szt.)
Maki z kalmarem w tempurze (6szt.) 69.00
Maki z pieczoną rybą maślaną i sosem kabayaki (6 szt)
Maki z krewetką w tempurze (6 szt) 72.00
Nigiri z tuńczykiem (1szt.)
Nigiri z halibutem (1szt.)
Nigiri z tamago (1szt.)
Sahimi z łososia (3szt.)
Sashimi z tuńczyka (3szt.)
Maki filadelfia z łososiem i awokado (6szt.)
Maki z kalmarem w tempurze (6szt.) 96.00
Nigiri z tuńczykiem (2 szt)
Maki filadelfia z łososiem i avocado (6 szt)
Maki z tuńczykiem na ostro (6 szt) 84.00
Nigiri z tuńczykiem (2 szt)
Nigiri z rybą maślaną (2 szt)
Nigiri z łososiem (2 szt)
California maki z łososiem i avocado w sezamie (6 szt)
Maki z kalmarem w tempurze (6szt) 126.00
Nigiri z tuńczykiem (2 szt)
Nigiri z seriolą (2 szt)
Nigiri z doradą (2 szt)
Nigiri z pieczonym węgorzem (2 szt)
Nigiri z krewetką (2 szt)
California maki z paluszkiem krabowym w sezamie (6 szt)
Maki z krewetką w tempurze (6 szt)
Maki z tuńczykiem na ostro (6 szt)
Philadelphia maki z łososiem i avocado (6 szt) 235.00
Nigiri z tuńczykiem yellowfin (4szt.)
Nigiri z okoniem morskim (4szt.)
Nigiri z dzikiem łososiem (4szt.)
Nigiri z seriolą (4szt.)
Nigiri z halibutem (4szt.)
Nigiri z doradą (4szt.)
Nigiri z krewetką królewską (4szt.)
Nigiri z węgorzem pieczonym (4szt.)
Maki z pieczonym łososiem i sosem kabayaki (6 szt)
Maki filadelfia z łososiem i awokado (6szt.)
California z łosiem w środku w tuńczyku (6szt.)
Maki z kalmarem w tempurze (6szt.)
Maki z łososiem i porem (6szt.)
Maki z chrupiącą skórą łososia (6szt.) 490.00
Sushi Nigiri 2 szt
Gunkan 2 szt.
Maki 6 szt.
Sashimi
Tomo Sashimi
- przyrządzane ala carpacio w cieniutkich plasterkach i podawane z sosami (z oleju sezamowego i sosem limonkowym)